Miti traži da se uradi DNK analiza!

Indijske Serije

Odbačena (1 524.ep.) 11.12.2014. – Miti traži da se uradi DNK analiza!

By  | 
source: Uttaran - Colors (official fb page)

source: Uttaran – Colors (official fb page)

Ovo je “muzički” post! Šta to znači? Da možete slušati muziku i čitati sadržaj u isto vreme! Kako? Na vrhu stranice kliknite na “play” dugme (crvene boje). Uživajte!

Ćameli je besna: “Hoću da zauzmem tvoje mesto! I da me nazivaju Akaševom ženom!”
Miti: “Na to možeš da zaboraviš! Nećeš dobiti Akaša ni sad, ni za naredna 7 rođenja! On je samo moj! I da, ti si ovde samo zbog Rani i mene! I otićićeš iz ove kuće upravo zbog Rani! Sposobna sam na sve kako bi zaštitila svoju porodicu, Nandini! Na sve! Možda se ne sećaš, pa da te podsetim! Ne teraj me da budem zla! Jer loša osoba je loša, to joj je u prirodi. Ali, kad dobra osoba postane loša tad je najgora! I da! Znam da Rani nije tvoja ćerka!”
Prikazuju nam šokiranu Rani na stepenicama, čula je to. U suzama je. Ove dve je ne vide.
Miti nastavi: “Sad samo čekaj i gledaj, svima ću to reći! Doneću sertifikat koji će dokazati da ti nisi Ranina majka! Kad bude to video, Akaš će te izbaciti napolje! Dokazaću da Rani nije ni tvoja ni Akaševa ćerka! Ona nije krv ove porodice. (Tad ugleda Rani.) Rani?”
Potrči ka njoj, Rani pojuri uz stepenice. Ćameli se u sebi pita šta će Miti uraditi, kakav to dokaz ima.
Rani uleti u svoju sobu i baci se uplakana na krevet. Miti dođe za njom. Sedne pored nje, pita je šta je bilo, zašto plače.
Rani: “Zašto si rekla da ti nisi moja majka i da moj tata nije moj tata?”
Miti je zagrli pa joj kaže da se samo šalila, stalno tako zadirkuje Nandini. Obe to rade jedna drugoj. Istina je da ona jeste njena majka, a Akaš njen otac. Rani je i dalje tužna i opet je pita zašto je rekla da joj nije majka. Miti ponovi da se šalila. Rani odgovori da joj se takve šale ne sviđaju. Dođe Akaš, ugleda Miti pa mu lakne. Pita je kad je stigla kući, nije ga ni pozvala.
Onda ugleda uplakanu Rani: “Rani? (Priđe joj i zagrli je.) Šta je to? Šta nije u redu, lutkice? (Upita Miti) Zašto plače?”
Miti odgovori da nije ništa, ponekad ljudi plaču jer im tako dođe. Akaš upita Rani zašto plače.
Rani: “Ti si moj tata, je l’ da?” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site