Ćameli pokušava da zada poslednji udarac Miti!

Indijske Serije

Odbačena (1 531.ep.) 22.12.2014. – Ćameli pokušava da zada poslednji udarac Miti!

By  | 
source: Uttaran - Colors

source: Uttaran – Colors

Prevod: moderator Jeca

Miti je donela hranu za Akaša. Ona mu kaže da je donela i njegovo omiljeno jelo. Kada otvori činije, ugleda da je sva hrana pokvarena. Pita kako se hrana mogla pokvariti. Ništa joj nije jasno. Sa druge strane se Ćameli smeje: „Kako se moglo pokvariti… Miti, sad će se u tvom životu ovakve stvari dešavati. Sve je ovo zahvaljujući crnom magu. (U ruci drži neki prah.) Daje neverovatne stvari.“

Višnu je u autu, zove Akaša, on se ne javlja.
Miti kaže da joj ništa nije jasno, sad je napravila hranu. Kako se mogla pokvariti. Akaš kaže da se dešavaju čudne stvari. Miti kaže da zna i boji se. Akaš joj kaže da nema potrebe da se boji. Slaže se da ono što se dešava nije ispravno. Ali sigurno je neki razlog iza svega toga. Ali misli da pre toga trebaju da odu kod doktora. Miti se iznenadi, pita ga šta doktor može uraditi. Šta to priča, hrana se pokvarila, šta doktor tu može. Ne razume. Akaš kaže da ne priča o hrani. Sve stvari se dešavaju u jednoj kući, sa jednom osobom, u tome je stvar. Danas se hrana pokvarila, uvelo cveće u hramu… Zašto se neke stvari njoj dešavaju. Kaže joj da ga posluša, da odu kod doktora. Šta god radi, radi za njeno dobro.

Višnu i dalje zove Akaša, on se ne javlja. U torbi pronađe kofer, pita se šta je u njemu. Pita se da li da pogleda. Onda pomisli kako će se možda Kanino poverenje povećati ako ga tako isporuči. Potom vrati kofer na mesto.

Ćameli priča crnom magu kako je Miti isekla venu. Prokomentariše kako je trebalo da umre. Priča kako je potom Damini došla i pozvala doktora. Crni mag pita ko je Damini. Ćameli odgovori da je ona Mitina baka. Čula je da je ranije bila sluškinja. Akaš je sa ljubavlju zove Amo Nani. Crni mag kaže da treba motriti na Amo Nani. Ćameli pita zašto. Crni mag se besno okrene ka Ćameli i opomene je da joj je toliko puta rekla da ona postavlja pitanja, a ne ona (Ćameli). Ćameli se izvini crnom magu, kaže da je pogrešila. Crni mag potom uzme vudu lutku i izgovori neku mantru. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site