Višnu je raskrinkao Ćameli!

Indijske Serije

Odbačena (1 533.ep.) 24.12.2014. – Višnu je raskrinkao Ćameli!

By  | 

1

Akaš i Damini se šokiraju kad shvate da na Ćamelinom čelu nema nikakve rane. Ćameli pita Damini ima li neke rane tu. Akašu kaže da je može odmah izbaciti iz kuće ako ugledaju ranu. Damini joj se izvini. Ćameli se pravi fina, u redu je. Pita Akaša kako je mogao da pomisli da bi ona uradila tako nešto Miti. U sobu uleti zadihana Gomti i kaže Alkašu da siđe, došla je im je policija na vrata.
Policija kaže Akašu da imaju nalog za pretres. Saznali su da krije kriminalca po imenu Višnu Kašijap. Damini i ostali su zgranuti. Akaš im kaže da je policija dobila pogrešnu informaciju. Policajci žele da pretraže kuću. Akaš u sebi pomisli kako ih mora držati podalje od sobe koja im služi kao skladište, a koju je dao Višnuu. Povede policiju na sprat. Ćameli je zadovoljna, dok je Damini zabrinuta jer je Višnu u problemu. Ćameli pomisli kako će uskoro otkriti istinu, ne shvata zašto drže Višnua u kući.

Inspektor sa policajcima uđe u Mitinu i Akaševu sobu. Miti spava. Akaš ih zamoli da ne prave buku. Policajci počnu da pretražuju. Inspektor u jednom trenutku baci oko baš na sobu koju je Akaš namenio Višnuu, a koja je zaključana. Kažu Akašu da žele da provere tu sobu. Ovaj odgovori da im ta soba služi kao ostava, nikad je ne otvaraju. Inspektor insistira da pretraže i nju. Uđu unutru, ali ne nađu Višnua. Akaš ih čeka ispred, zabrinut je i samo čeka kad će naći Višnua. Međutim, inspektor izađe i izvini se Akašu što ga uznemirava na takav način, ali to mu je dužnost. Akašu lakne, kaže mu da je u redu, oni samo obavljaju svoju dužnost. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site