Mukta prati Ćameli do Guru ma!

Indijske Serije

Odbačena (1 535.ep.) 26.12.2014. – Mukta prati Ćameli do Guru ma!

By  | 

download (1)

Akaš je u šoku nakon što mu zaposednuta Miti kaže da je mrtav. Oni se razdvoje, te Akaš primeti bodež u njenoj ruci. Miti ga napadne i poseče ga po ruci. On padne na pod, boli ga. Vrata njihove sobe zatvore se sama od sebe.
Akaš ustane: “Slušaj me pažljivo! Zajedno smo prevazišli toliko probema, ali ljubav koju gajimo jedno prema drugom se nikad nije umanjila! Nikad nismo mogli živeti daleko jedno od drugog jer je naša ljubav prava! Nikakva magija neće imati uticaja na tebe jer je Bog uz nas! Ovaj zli duh će morati da prihvati poraz! Zar da odustaneš pred tim zlim duhom?”
Miti ga ljutito gleda, zgrabi ga za vrat i podigne u vis. Akaš se bori za vazduh, kaže joj da će biti dobro. Miti ga baci na krevet. Akaš padne s kreveta, kašlje. Zla sila napusti Miti i ona shvati šta se dešava. Uplašena je, moli Akaša da je spasi.
Akaš krene da ustaje, kad zla sila opet uđe u Miti i prozbori: “Šta tvoja ljubav može?! Neće moći ništa! Ništa!”
Počne da se smeje histerično.
Akaš počne da priča o snazi ljubavi: “Ovo je nepokolebljiva vera jednog muža da će spasiti svoju ženu od svih loših stvari na svetu!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  392 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site