Rani svima govori istinu o Ćameli, Ambika i Sankrant se vraćaju!

Indijske Serije

Odbačena (1 537.ep.) 30.12.2014. – Rani svima govori istinu o Ćameli, Ambika i Sankrant se vraćaju!

By  | 

download (5)

Prevod: Sonja i Tempesta

Cameli trazi Rani da bi joj dala jabuku da da Miti sto ce rezultirati Mitinom smrcu, kako bi ceo imetak biti prepisan na njeno ime (sto je jos jedna od nebuloza, ne znam kako je to samo zamislila ), a za to vreme Rani trazi idol u vrtu.

Ambika i Sankrant su na aerodromu, vratili su se sa medenog meseca. Ambika želi da pre nego što ode kući, prvo poseti ginekologa. Dugo su bili na medenom mesecu te o nekim stvarima nije vodila računa. Sankrant nema ništa protiv i predlaže da idu zajedno. Međutim, Ambika ne želi, kaže mu da će ići sama, neka ide on kući. Neka se kući pravi da se ona nije vratila, pa će ona kasnije doći i iznenaditi sve. Sankrant se čudi što ona hoće sama kod lekara. Ambika odgovori da samo ide na kontrolu, a i bilo bi je sramota da o nekim stvarima razgovara pred njim. Žena ne može da priča pred mužem o određenim stvarima. Zatraži mu nešto novca, pa kaže da će otići kod lekara, a potom se vratiti kući taksijem. Sankrant se složi.

Mukta je sa Miti i Akasem, Cameli silazi, a Mukta joj kaze: Cameli, upravo pricamo o tebi. A onda se ispravi i oslovi je sa Nandini, Nandini Caterdji, to je ono sto si sanjala da postanes. Ne mogu da verujem da si ti ona Cameli koju sam srela prvi put i koja mi je dala svoju celu ustedjevinu da bi mogla da pruzim bolji zivot njenoj cerki. Sada kada se to desilo, kad je dobila porodicu, kucu, roditelje, ti je koristis upravo protiv Miti. Cameli nije zainteresovana da je slusa, ali Mukta je zaustavlja i kaze joj: ja jos uvek govorim, nasta Miti kaze Mukti da pusti to jer nema nikakve svrhe govoriti Cameli. Medjutim, Mukta kaze da je ona razlog svemu ovome, da je sve zapocelo zbog nje, ona je dovela Cameli u njen zivot. Cameli nezainteresovana za ono sto Mukta prica, govori da oni ne znaju sta je ona sve pprezivela, to je bio pakao. Posle toliko godina dobila je sansu da zapocne zivot ispocetka, da zamisli novi zivot sa nekim koga voli.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site