Ćameli odlazi, Sankrant hvata Ambiku u laži!

Indijske Serije

Odbačena (1 538.ep.) 1.01.2015. – Ćameli odlazi, Sankrant hvata Ambiku u laži!

By  | 

4

Miti kaže Ćameli da ona za nju nije Miti već gđa Miti. Neka joj se obraća s poštovanjem. Ako je zaboravila svoj položaj, njoj će trebati samo 2 sekunde da je podseti gde joj je mesto. Vreme joj je isteklo. Neka pokupi svoje stvari i napusti kuću. Ima samo 10 minuta. Uhvati je za ruku i gurne ka stepenicama. Ćameli pođe na sprat. Miti uverava Rani da ne treba da brine ni oko čega. Ona je uz nju i puno je voli. Zagrli je. Mukta i Akaš se smeše gledajući ih tako.

Ambika je kod Malvike u zatvoru. Ova joj je ispričala da je tu završila zbog Nandini/Ćameli. Mislila je da će im Ćameli biti od koristi, ali nije imala pojma da će je preći. Ambika kaže kako je mislila da je u zatvoru zbog Miti. Malvika negira, kaže kako su pogrešno procenile Miti, ona je jako dobra. Svi su bili protiv nje (Malvike), samo je Miti bila uz nju. Svima je rekla da je nedužna. I samo Miti ju je posetila u zatvoru. Ambika pravi face.

Ćameli je besna što je opet propustila šansu. Mislila je da će ona gospodariti tom kućom nakon udaje za Akaša, ali je Miti sve upropastila. Neće je poštedeti. Uništiće je čak iako napusti kuću. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site