Ambika se promenila, Rani dala Akašu USB!

Indijske Serije

Odbačena (1 539.ep.) 2.01.2015. – Ambika se promenila, Rani dala Akašu USB!

By  | 

17
Rani se igra sa Manavom. Vishnu kaze kako je Nandini napustila kucu ali Kana i dalje predstavlja problem. On predstavlja problem, a mi do sada nismo nasli nikakav dokaz protiv njega. Sta ja razlog za to Akash i dalje ne moze da razume. Znamo da su se Nandini i Kana poznavali u proslosti ali nista drugo ne znamo. Kako ćemo to saznati? Višnu zna da Kana toleriše Nandini iz nekog razloga. Pretpostavljam da ima neki dokaz, protiv Kane. Mi ćemo morati da ga saznamo. Akaš pristaje ali kako da saznaju razlog. Vishnu pozeli da nekako pronadju taj USB. Kad bi ga dobili Kana bi bio uhapsen. Rani cuje njihov razgovor. Ona se seti da ruz podseca (lici) na USB. Ona da Manava Akashu i potrci prema stepenicama. Rani se vrati sa USB-om. Vishnu se sali kako sada treba staviti ruz (Akash). Rani odmahuje glavom. Miti ma јe sakrila USB u njemu. Vishnu i Akash se uozbilje. Rani kaze kako ga je ona dala Cameli. Zapravo dala joj ga je i Cameli je na laptopu videla neke fotografije. Akash joj rece da pridrzi Manava. Posto Akash ima USB prikaci ga na laptopu i pusti video. Akash i Vishnu vide Aslamov video.

U najavi: Rani pojede otrovnu jabuku. Iz njenog nosa pocne odmah da curi krv. Ona je sokirana pokusava da ustane, ali poce delovati dejstvo otrovne jabuke. Poce dozivati mamu Miti ali onda padne u nesvest.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site