Rani pojela otrovnu jabuku, Kana uhapšen!

Indijske Serije

Odbačena (1 540.ep.) 5.01.2015. – Rani pojela otrovnu jabuku, Kana uhapšen!

By  | 

download

Višnu i Akaš odgledaju Aslamov video snimak. Višnu je zahvalan Rani što im je rešila probleme. Kaže Akašu da bi trebalo što pre da odu u policiju. Krenu tamo.

Miti dođe kod Mukte, da popričaju.
Miti: “Sećaš li se kako si reagovala kad su ti prvi put rekli da treba da deliš ovu sobu sa mnom? Postojalo je toliko nesporazuma između nas. Ona zbrka kad si ti zavolela nekoga, a njegovo ime bilo povezano s mojim. (Mukta se priseti kako joj je Tapu rekla da Višnu voli Miti.) Svi ti nesporazumi su raščišćeni i nas dve smo počele da se volimo kao rođene sestre.”
Mukta odgovori da joj to nije smetalo jer se radilo o njoj, a ne o Ambiki: “Ti si deo naše porodice. Nikad neću moći da prihvatim Ambiku i njenu majku.”
Miti: “Ti si Tapasjina ćerka. Dobile smo u amanet Ićino i Tapasjino prijateljstvo. Tvoja majka je mrzela moju majku godinama, ali se to na kraju pretvorilo u ljubav. Njihovo prijateljstvo je ojačalo. Nisu mogle živeti jedna bez druge. Danas srce moje majke kuca u telu tvoje majke. Njihovo prijateljstvo je bilo toliko snažno. Mi moramo voditi računa o tim vezama i tom amanetu. Odnos između ćerke služavke i ćerke gazde je tako jaka. To je naš ideal. Moramo naučiti da to primimo od naših majki. Mi smo ćerke Iće i Tapasje. Šta smo to naučile od naših majki ako nikome ne možemo da oprostimo? Zar ne misliš da bi trebalo da uradimo nešto kako bi naše majke bile ponosne na nas?”
Prikazuju nam sećanje na jedan zagrljaj male Iće i Tapu. Miti i Mukta se isto tako zagrle. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

170 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site