Rani pojela otrovnu jabuku, Kana uhapšen!

Indijske Serije

Odbačena (1 540.ep.) 5.01.2015. – Rani pojela otrovnu jabuku, Kana uhapšen!

By  | 

download (2)
Malvika: “Hvala Vam, ali mislim da ne zaslužujem da živim sa svima vama. Nemam nikakvih problema s vezama, ali ne želim da na bilo koji način loše utičem na Ambiku i Muktu. Želim da Ambika shvati svoje greške, da shvati razliku između dobrog i lošeg i da postane dobar čovek, kao Miti. Ako ostanem sa vama, prošlost će nam svako malo kucati na vrata. A to ne želim. (Okrene se ka Mukti.) Kad se budeš videla sa ocem, reci mu da mi je zaista žao zbog svega što sam učinila. Oprosti mi, ako možeš. Izvinjavam se i ostalima, posebno Miti. Mnogo sam pogrešila u vezi tebe. Sada sam se promenila. Shvatila sam koliko si dobra. (Ambika zaplače.) Nemoj plakati. Neću vam dozvoliti da me zaboravite, dolaziću da vas vidim.”
Ona potom zagrli Miti, a potom i Ambiku.

Rani dovede Manava u svoju sobu, spusti ga na krevet. Obaspe ga raznim igračkama, pa sedne da pojede jabuku. Oseća čudan ukus, ali nastavi da jede. Krv počne da joj ide iz nosa. Ona se šokira, krene da ustane, ali dobije bolove. Počne da doziva Miti, ali se onesvesti.
Mukta i Miti se šokiraju kad zateknu onesvešćenu Rani i uplakanog Manava. Miti pokuša da probudi Rani. Ugleda jabuku na podu. Mukta uzme Manava. Miti doziva Akaša, ali njega nema. Pokuša da ga dobije na telefon, ali opet uzalud.
Na kraju pozove doktora.

Doktorka je pregledala Rani: “Dala sam Rani injekciju. Pomoćiće u smanjivanju infekcije. Šta je jela za ručak?”
Miti joj pokaže jabuku koju je Rani jela. Kaže da ne zna odakle curenje krvi iz nosa nakon kog se Rani onesvestila. Ekadiš je zamišljena. Doktorka misli da je možda u pitanju dispepsija (slabo varenje želuca). Miti je zabrinuta. Rani se probudi i oslovi je. Pita šta joj se desilo. Miti je uverava da je dobro, možda se samo premorila i zato onesvestila. Nema potrebe da brine. Doktorka upita Rani je li jela još nešto sem jabuke. Rani negira. Doktorka ode. Miti tera Rani da razmisli ponovo, da nije još nešto pojela. Rani odmahne glavom. Kaže joj da ne brine, uskoro će joj biti bolje. Miti je tapka po glavi kako bi je uspavala. Ona i Ekadiš su zamišljene. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site