Rani pojela otrovnu jabuku, Kana uhapšen!

Indijske Serije

Odbačena (1 540.ep.) 5.01.2015. – Rani pojela otrovnu jabuku, Kana uhapšen!

By  | 

32
Jutro je. Ekadiš je pred kućnim hramom, moli se Bogu da ne kažnjava Rani za njene grehe, neka je spasi. Dođe Akaš, teši je: “Bog i ja dobro znamo da si se promenila. Zašto razmišljaš o prošlosti? Uvek mi govoriš da treba razmišljati o sadašnjosti i budućnosti. Sad će u našoj budućnosti biti samo sreće. Rani će se uskoro smejati i igrati se.”
Ekadiš se složi. Akaš je zagrli.

Ćameli je u nekom mračnom sobičku, pokušava da zaspi, ali ne može od komaraca. Pozove je Guru ma. Ćameli je ljuta na nju i kaže joj da je njena crna magija beskorisna. Guru ma joj kaže da pripazi šta priča. Ćameli je tera da joj ispriča već jednom šta hoće. Nema vremena za gubljenje. Ova je upita je li dala jabuku Miti. Ćameli ne zna gde je jabuka završila jer su je izbacili iz kuće. Guru ma joj kaže da je dobila znak da je Miti pojela jabuku. Njen posao je gotov. Ćameli se obraduje, kaže kako će sad mirno spavati. Guru ma zadovoljno pogleda crni cvet.

Rani se probudi, ali iznenada ponovo oseti jake bolove u stomaku. Počne da doziva Miti, padne na pod.

U sledećoj: Rani je u bolnici, Akaš, Miti i Ekadiš su zabrinuti za nju. Doktor im kaže da nemaju pojma šta se dešava s Rani, ali sledećih 48h su kritični.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site