Ćameli saznaje da je Rani u bolnici!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 541.ep.) 6.01.2015. – Ćameli saznaje da je Rani u bolnici!

By  | 

download

Rani se probudi, ali onda opet oseti bolove u stomaku. Padne na pod. Jedva se dovuče do vrata i izađe iz sobe dozivajući Miti.

Ćameli je kod Guru ma, začudi se kad vidi crno cveće. Guru ma joj kaže da je to pokazatelj da mantre deluju. Ti (ostali, normalni) cvetovi će jedan za drugim pocrneti kako se Mitino stanje bude pogoršavalo. Ćameli se nasmeje: “Sad samo očekujem vesti o Mitinoj smrti! Izbacila me je iz kuće, a sad ću ja nju poslati s ovog sveta!”

Ekadiš upita Miti za Rani. Donela je zlatni lančić za nju. Rani je na spratu, doziva Miti, ali je ni ona ni Ekadiš ne čuju. Ekadiš s osmehom kaže Miti kako je lančić čuvala za svog naslednika. Miti se smeši. Kaže da je sigurna da će se Rani obradovati kad ga vidi. Ekadiš odgovori da će ona biti još srećnija kad joj ga stavi oko vrata. Miti zaželi da Rani bude bezbedna od tuđe zlobe. Rani se pod jakim bolovima nekako dovuče do stepenica, ponovo doziva Miti. Ovog puta je i Ekadiš i Miti čuju, uspaniče se i požure ka njoj. Rani krene niz stepenice držeći se za stomak, a onda se na par stepenika do kraja onesvesti i padne. Ove dve joj pritrče. Dođe i zabrinuti Akaš, podigne malu u naručje. Kreću u bolnicu.

Mukta i Višnu stoje ispred Ićine slike sklopljenih ruku.
Višnu se obraća Ići: “Došli smo da zatražimo Vaše blagoslove za novu godinu.”
Nani prevrne očima.
Mukta se pomoli za Miti: “Molim te, ukloni sve prepreke iz Mitinog života. Već je dosta propatila. Nadam se da će ova godina doneti sreću u svačiji život. (Potom se obrati Višnuu.) Sad kad je Kana uhapšen, možemo ići svojoj kući.”
Nani se ubaci: “O kojoj kući govoriš? To zoveš kućom, tamo gde svaki dan iskrsnu novi problemi, gde mira nema? To nazivaš domom? Pogledaj Akaša! Toliko je napredovao! Tretira svoju ženu kao princezu! (Višnu i Mukta se pogledaju.) A ti (Višnu)? Nisi čak ništa ni kupio ženi i detetu za novu godinu! Niti si umeo da budeš dobar muž, niti dobar otac! Do kad ćeš živeti od milosti rođaka?”
Mukta je ljuta: “Ponovi to što si rekla!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno