Ćameli saznaje da je Rani u bolnici!

Indijske Serije

Odbačena (1 541.ep.) 6.01.2015. – Ćameli saznaje da je Rani u bolnici!

By  | 

download (2)
Višnu je protrese: “Jesi li poludela?! Kako se to ponašaš prema starijima?! Ako ja ćutim to ne znači da ću sve tolerisati! Ona je tvoja baka, sme da ti kaže bilo šta!”
Mukta ponovi da je njena veza s Nani završena.
Višnu: “Ja sam siroče! Rođen sam u zatvoru! Dobio sam samo ljubav učiteljice! Dobio sam ovu porodicu samo zahvaljujući njoj! Ne mogu tako lako odustati od ove porodice! Nani, izvinite za ovo što je Mukta uradila. Znam da mi prigovarate, ukazujete mi na moje mane. Znam da to radite jer mislite dobro meni i Mukti. (Opet se obrati Mukti.) Nani ima svo pravo da nam prigovara, ali ti nemaš nikakvo pravo da prekidaš veze s ljudima. Čovek s teškoćom uspostavi odnos. A lako ga kida. (Opet se obrati Nani.) Znam da nemam dovoljno prihoda da usrećim Muktu u Manava ili da im pružim luksuzan život, ali činim ih srećnim onoliko koliko mogu.”
Mukta: “Višnu staje na tvoju stranu, a ti govoriš kako nije dovoljno dobar!”
Nani napokon prihvati da je pogrešila, suzne su joj oči: “Ali, uradila si mi “shraad?” ”
Mukta plače: “Uradila sam to jer sam bila ljuta! Ipak sam ja tvoja unuka! Tvoja krv teče mojim venama! A ionako i ne znam tu mantru!”
Nani se izvini i Višnuu: “Ni sama ne znam šta sve nisam govorila ljudima ceo život. Nisam nikome mogla izmamiti osmeh na lice…”
Višnuu to ne smeta: “To je Vaše pravo, ne treba da se izvinjavate.”
Mukta se izvini Nani.

Doktor pregleda Rani. Ćameli stigne u bolnicu. Raspita se za pacijentkinju koju je dovezla Hitna pomoć. Recepcionerka joj kaže da je u pitanju Miti Čaterđi i da je na odeljenju intenzivne nege. Ćameli se nakezi, razmišlja kako će sad samo Mitino mrtvo telo izaći odatle.

Akaš se pita šta ako Nandini/Ćameli stoji iza Raninog stanja. Miti je sigurna da Nandini ne bi povredila svoju ćerku. Ona ima problem s njom, nju bi pokušala da povredi. Ne bi ni na koji način pokušala da povredi svoju ćerku. Ipak je ona majka, a nijedna majka ne bi to uradila svojoj ćerki. Pojavi se doktor. Akaš i Miti ga odmah pitaju za Rani, šta joj se desilo.
Doktor odgovori da ni on ne razume: “Nema simptoma, nema infekcije, nema nikakvog problema, a opet, pacijentkinja i dalje ne dolazi svesti.”
Miti pita kako će onda lečiti Rani. Doktor odgovori da pokušavaju da lociraju problem. Samo im može reći da su sledećih 48h kritični.
Ekadiš je zamišljena, ubaci se: “Ja sam pronašla problem! To nije nikakva bolest, već zli duh proganja Rani!”
Akaš i Miti se šokiraju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site