Ćameli saznaje da je Rani u bolnici!

Indijske Serije

Odbačena (1 541.ep.) 6.01.2015. – Ćameli saznaje da je Rani u bolnici!

By  | 

download (3)
Ekadiš nastavi: “To je uticaj crne magije! Nandini to radi! Isto je uradila i tebi, a sad to radi i Rani! Neće pustiti nikoga na miru! Moraćemo da oteramo sve loše sile od Rani!”
Doktor: “To je sujeverje. Sve je to na psihološkoj bazi. Crna magija ne može nikome nauditi.”
Ekadiš odgovori na to da zna da joj on neće verovati, on je savremen čovek. Ali, ona ima više iskustva od njega. Miti nije jasno kako majka može povrediti sopstveno dete. Nandini mnogo voli Rani.
Akaš: “Ne znam da li je to Nandini uradila ili nije, ali ću zasigurno otkriti da li ona stoji iza Raninog stanja!”
On pođe i izvadi telefon.

Ćameli pozove Guru ma, kaže joj da su pogodili u cilj.
Guru ma: “Ostalo je još samo 3 cveta. što znači još 3 dana Mitinog života! Možda se igra završi i za samo 2 dana!”
Ćameli se nasmeje i zahvali joj. Ona potom dobije poziv od Akaša koji je slaže da Miti nije dobro.
Ćameli se pretvara da je zabrinuta za Miti: “Htela sam da vam pomognem, ali ste me vi izbacili iz kuće. Nadam se da ne misliš da ja stojim iza svega? Ja nemam ništa sa vama dvoma. Ništa se neće desiti tvojoj Miti jer si ti uz nju. Tu je tvoja ljubav da je štiti.”
Akaš: “U pravu si. Ti ne možeš ništa mojoj Miti. (On potom ugleda Ćameli koja mu je okrenuta leđima. Iznenadi se i krene ka njoj.) Sigurno te zanima šta se desilo Miti. (Stane iza nje.) Zanima te zašto je Miti u bolnici?”
Ćameli shvati da je Akaš iza nje, pa se okrene.
Akaš strogo nastavi: “Miti je u bolnici jer je njena ćerka u bolnici! Bori se za svoj život! U besvesnom je stanju! Čak ni doktor ne može da otkrije zašto ne može da izleči Rani! Pomislio sam da možda njena prava majka zna koji je razlog što je Rani u tom stanju!”
Ćameli je šokirana, ali ne želi da mu veruje: “Znam da je Miti u bolnici! Ništa se neće desiti Rani! Ti grešiš! Pokušavaš da se poigraš sa mnom! Ništa se nije desilo Rani! Ona je sasvim dobro! Ne verujem ti!”
Akašu su oči pune suza, strogo odbrusi: “Idi i sama se uveri!”
Ćameli se uspaniči i potrči ka Raninoj sobi. Akaš krene za njom. Miti i Ekadiš pogledaju Ćameli koja stane i kroz stakleni deo vrata ugleda Rani na krevetu, u nesvesti.

U sledećoj: Miti protrese Ćameli, zahteva da joj kaže šta je stavila u jabuku i šta se dešava kad je osoba pojede. Ova odgovori da su nad tom jabukom izgovorene čini: “Bila je namenjena tebi, Miti! Nije Rani trebalo da je pojede! (Svi su u šoku.) Zašto si pustila Rani da pojede tu jabuku?! Kakva si ti to majka?! Ta jabuka je bila namenjena tebi!”
Akaš joj opali šamarčinu.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site