Kana izlazi iz zatvora, Miti odlazi kod Guru ma!

Indijske Serije

Odbačena (1 542.ep.) 7.01.2015. – Kana izlazi iz zatvora, Miti odlazi kod Guru ma!

By  | 

download (1)
Međutim, šokira se kad u tom trenutku začuje Mitin glas: “Moj kraj ne treba da te brine! Ja sam ta Miti Akaš Čaterđi kojoj priželjkuješ smrt! Sasvim sam dobro!”
Guru ma je u neverici: “To ne može biti!”
Nandini joj kaže da je u stvari Rani pojela onu jabuku, njen život je u opasnosti. Miti zamoli Guru ma da spasi malu, i život će da da za nju.
Ova joj odgovori da ona tu ne može ništa: “To je u potpunosti Nandinina greška. Ja sam samo uradila ono što je ona htela. To voće je bilo namenjeno tebi!”
Miti: “Znam, ali šta je tu Rani kriva što je pojela? Preklinjem te! Rani je mala! Zašto imati nešto protiv nje? Molim te, spasi je! Učini nešto!”
Guru ma odbija: “Sad se ništa ne može učiniti, nema izlaza! (Kaže Nandini.) Rekla sam ti prethodno da ako krenem sa upotrebom moći nema povlačenja. Rani će morati da umre!”
Miti odbrusi: “Ne! Rani neće umreti! Ona je moja ćerka! Ja ću je spasiti! Samo čekaj i gledaj! Ako ti toliko veruješ u svoje mantre, onda ja još više verujem u moju majčinsku ljubav! Verujem da Bog nikad ne dopušta da zlo pobedi dobro!”
Guru ma to ne pogađa: “Moli se koliko god hoćeš. Zapamti da je ostalo da još jedan cvet pocrni. Imaš samo toliko vremena.”
Miti: “Vreme će morati da stane, ja ću se za to postarati! Hajdemo, Nandini, ionako smo protraćile vreme dolazaći ovamo. Sad ćemo nešto same morati da preduzmemo.”
Krene, kad se oglasi Guru ma i postavi izazov: “Čak ni Bog ne može sprečiti ono što sam započela!”
Miti prihvati izazov: “Sad je ovo borba između dobra i zla! Videću ko će pobediti – ljubav majke ili tvoje mantre! Verujem svom Bogu za toliko da znam da će dobro pobediti! Spremi se da izgubiš jer je to definitivno! Videćemo ko će umreti!”
Ona potom ode s Nandini. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site