Nandini ubija Kanu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 544.ep.) 9.01.2015. – Nandini ubija Kanu!

By  | 

capture-20150109-232443

Ćameli prihvata sve svoje greške pred Bogom. Ni ne zna kako da se izvini za sve. Ekadiš kaže da joj ni Bog ne može oprostiti za sve što je uradila. Ćameli klimne glavom. Kaže da ne zaslužuje oproštaj. Ali ne želi da ponovi greške. Želi da počne život iznova. Krivac je svoje ćerke. Želi da joj se izvini. Akaš joj kaže da joj ni Rani neće oprostiti. Rani je danas živa samo zahvaljujući Miti i njenoj nesebičnoj ljubavi. Ona (Ćameli) je majka, a ipak je postala neprijatelj rođenoj ćerci. Ona ne može ni da zamisli šta je Rani mislila zadnja 2-3 dana. Ekadiš je nazove vešticom, ona nije majka. Ćameli prihvati svoje greške. Moli ih da joj dozvole da jednom vidi svoju ćerku. Ekadiš je protiv toga, ali Akaš zna Miti veoma dobro. Ćameli želi da vidi svoju ćerku zadnji put, neka je puste da vide Rani.

Rani odbija da priča sa Ćameli. Ona (Rani) kaže Miti da je ona njena majka. Miti joj objašnjava da je Ćameli puno voli. Rani ponavlja da ne želi da priča sa Ćameli. Kaže da je ona (Ćameli) veoma loša. Ponašala se loše prema njoj (Miti). Miti primeti da Ćameli gleda/sluša njihov razgovor spolja. Ćameli se okrene da ode, ali Ćameli izađe da priča sa njom.

Miti zaustavi Ćameli. Ona uvede Ćameli da vidi Rani. Rani kaže da ne želi da priča sa njom. Miti objasni Rani da svi greše. I njena (Ranina) majka je grešila. I prihvatila ih je. Dobra osoba oprosti greške ljudi. Rani odbije da ikad oprosti Ćameli. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno