Nandini ubija Kanu!

Indijske Serije

Odbačena (1 544.ep.) 9.01.2015. – Nandini ubija Kanu!

By  | 

capture-20150109-222321 capture-20150109-224216 capture-20150109-225141

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti je poseti na grešku koju je ona napravila u prošlosti: “I tebi je tvoja majka oprostila, zar ne? (Rani pokuša da kaže nešto, ali je Miti prekine.) Ko se brinuo za tebe od tvog rođenja do kada si srela svoju Miti majku? Ko te je voleo toliko? Ko je mislio o tvojoj sreći? Ko te je držao daleko od uroka?”
Rani nazove Ćameli lošom. Kaže da ona samo zna kako da mrzi i mnogo ju je povredila (Miti). Miti istakne da su ona i Ćameli sad postale prijateljice. Ona (Ćameli) je ne mrzi više. Ćameli klimne glavom. Miti upita Rani može li sad oprostiti Ćameli ili ne. Kaže joj da ako voli nju (Miti), oprostiće Ćameli. Ćameli se uhvati za uši. Rani se složi da joj oprosti, ali prvo treba da se zahvali. Ćameli se zahvali i nasmeje se kroz suze. Potom  pomazi Rani po glavi i poljubi joj ruku. Kaže da je shvatila jednu stvar, ona je ne može voleti koliko je Miti voli. Njena (Ranina) Miti je veoma dobra. Biće sa njom od sad (Rani sa Miti). Ona (Ćameli) je veoma loša, ali se kune da neće mučiti njenu Miti i njenog oca. Uvek će se moliti za njih. Neće poštedeti osobu koja bude loše mislila o njima. Kune se, čak može dati i život za njih. Rani se nasmeši, one se zagrle.
Kana je šokiran saznavši da je Guru ma mrtva. On uzme svoj revolver iz kontrolne table. Kaže da se nada da to neće biti potrebno, ali će ga koristiti ako bude morao. On izađe iz svog auta.

U bolnici, Akaš i Kana primete jedan drugog. Akaš ironično čestita Kani što je izašao uz kauciju. No, neka se drži dalje od njegove porodice. To je bolnica, možda će baš tu biti primljen, ako pokuša nešto. Kana se nasmeje. Akaš nastavi, kaže da mu savetuje da se drži podalje od njega, što dalje, to bolje. Inače će i njega i njegovu Guru ma poslati u zatvor. Nandini ih posmatra s izvesne daljine. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

401 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *