Rani i Tanu slave rođendan istog dana!

Indijske Serije

Odbačena (1 548.ep.) 15.01.2015. – Rani i Tanu slave rođendan istog dana!

By  | 

download (5)

Tamana: “Mama Miti, a šta je to “uttaran”?”
Miti: “To je kad neko da drugima svoje stare stvari, igračke i odeću govoreći da im više ne trebaju. Odbačene stvari drugih ljudi su “uttaran”.”
Tanu odmah pogleda haljinicu na sebi: “To znači da je stara odeća “uttaran”?”
Akaš negira: “Tvoja mama Miti nije lepo shvatila. “Uttaran” znači da deliš sve što imaš sa drugima, poput ljubavi i principa, sve svoje. To je “uttaran”.”
Miti se nasmeši: “Nikad mi nije palo na pamet da “uttaran” ima i to značenje.”
Akaš se nasmeši.
Tamana ga upita da li onda nije greška nositi odbačenu odeću seka Rani: “To znači da mi je seka dala ovo (haljinicu) s ljubavlju?”
Akaš i Miti zbunjeno pogledaju Rani.
Akaš potvrdi: “To je ljubav tvoje sestre prema tebi.”
Miti šokirano gleda Rani. Akaš podigne Tanu u naručje. Kaže da će doručkovati sada. Spusti je na stolicu, za sto. Tanu se nasmeši Rani, ali je ova i dalje ljuta. Miti posluži Tanu kolačem. Tanu kulturno zatraži pribor za jelo. Akaš joj da. Tanu stavi salvetu i počne da jede koristeći pribor. Akaš i Miti su impresionirani.
Rani je ljubomorna i iznervirano ustane: “Nemam vremena. Idem u školu sa čika šoferom.”
Baci poslednji ljutiti pogled na Tanu. Potom ode, iako je Miti zove. Akašu je sve jasno. Ekadiš mu kaže da treba da bude pažljiv kad hvali strance.
Ustane da ode, ali je on zaustavi: “Slušaj. Tamana sada nije stranac. Miti i ja smo rešili da je usvojimo. Sada sve u ovoj kući pripada i Rani i Tamani. Tamana će ići u istu školu u koju ide i Rani.”
Ekadiš ode. Miti je tužna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Damini razgovara sa Ekadiš (Nani je takođe prisutna), kaže joj da ne razmišlja o svojoj krvi, strancima, porodičnom ugledu, doda: “Ako stariji ne razgovaraju o svemu ovome, mislim da možemo oba deteta lako odgajiti. Ako ih mi, odrasli, ne budemo učili ljubomori, onda će se to pokazati plodonosnim i za našu i za njihovu budućnost.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

164 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site