Rani prihvata Tanu! KRAJ SERIJE!!

Indijske Serije

Odbačena (1 549.ep.) 16.01.2015. – Rani prihvata Tanu! KRAJ SERIJE!!

By  | 

download (1)Ovo je “muzički” post! Slušajte muziku i čitajte sadržaj epizode! Dovoljno je da samo pritisnete crveno/narandžasto “play” dugme na vrhu ove stranice! Uživajte uz Mitinu i Akaševu muziku!

Miti je u suzama.
Akaš se spusti do Tanu: “Moja ćerka je jako pametna, ali ti želiš da se tvoja mama Pari (pari – lepotica, vila) smeši, zar ne? Ko će je nasmejati i obrisati joj suze ako ti odeš? Tvoja mama Pari će biti jako srećna ako ostaneš sa nama.”
Tanu klimne glavom te se Miti blago nasmeši. Svi su dirnuti. Akaš poljubi Tanu.
Oglasi se Ekadiš: “Sine, snaho, dosta je dobročinstva. Sad rešite jednu stvar. Ko će ostati u ovoj kući, Rani ili Tamana? Ako obe budu boravile ovde to će doneti probleme. Njihova ljubomora i neprijateljstvo će nastaviti da se uvećavaju. Ako je sada ovako, zamislite kako će biti u budućnosti.”
Nani: “Ovo nije način da se nekome osvetli detinjstvo. I ja sam radila istu stvar godinama unazad kao i ti sada. Danas priznajem da sam ja kriva! Miti sada stoji na istom mestu na kome je juče stajala Damini. A ti si na mom mestu. Deca će naučiti ono što ih mi budemo naučili, ili onako kako ih mi, stariji, budemo naučili da razmišljaju. Gledajući Miti danas, poželim da nisam ohrabrivala Tapu da krene putem srdžbe i mržnje. U tom slučaju bi danas stvari bile drugačije. (Damini stavi ruku na njeno rame.) Znam kroz šta je Damini prolazila ceo svoj život. Gledala sam igru ljubomore kako se odvija pred mojim očima, baš u ovoj kući. Ja sam ta koja je Muku usadila u srce ljubomoru i mržnju. Srećom, deca su bila zrelija od nas. Njihove majke, Tapu i Ića, vaspitavale su ih zrelo i naterale ih da shvate. Možda zato Miti i Mukta nisu mogle mrzeti jedna drugu.”
Ekadiš: “Te dve situacije su drugačije.”
Nani negira da je tako: “Danas se ponavlja ista stvar. Jedina razlika je ta što sam u to vreme ja bila ona koja je sve započela, a danas si to ti! Ako danas prihvatiš ovu devojčicu onda se Rani neće čak ni usuditi da uradi nešto loše. Ako se svako od nas bude potrudio da izbriše ove razlike, onda će svi problemi nestati. Tako se ova priča oko “uttarana” neće ponoviti sa ovom novom generacijom. (Sklopi ruke pred Ekadiš.) Molim te, shvati decu. Baki to Rami Rakhey!”
Ubaci se i Damini, zamoli Ekadiš da ne dozvoli da joj se porodica ovako rascepa. Još uvek ima vremena, neka spoji sve deliće.
Ekadiš: “Čula sam da je svima krv crvene boje. (Pozove Tanu da joj priđe. Mala posluša.) Srećan ti rođendan! I ti si sada moja unuka! Ostani sa nama.”
Svima lakne kad to čuju. Miti se nasmeši i prokomentariše kako sada neće biti teško naterati i Rani da shvati. Akaš kaže da ima ideju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

174 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *