Miti napada zmija!

Odbačena

Odbačena 10.01.2014. – Miti napada zmija!

By  | 
Ratore istražuje....

Ratore istražuje….

Ambika se plaši zmije, šta ako dođe u njenu sobu. Gde bi mogla biti kada ju je krotitelj pred njenim očima spustio u korpu. Proveri ispod kreveta i na njemu, pa tek onda sedne. Zove krotitelja. Kaže mu da se nada da nekako nije pozvao zmiju nazad, neka se ne pravi pametan jer njen otac radi u policiji. U tom trenutku uđe Sankrant, upita je šta se desilo, zašto deluje tako uplašeno. Ona negira. Kaže da je samo razmišljala o tome gde bi mogli sutradan da idu. On joj predloži da ponekad razmišlja i o njima dvoma. To je njihov medeni mesec. On pokuša da bude romantičan i da joj se približi. Ona ga odbija uz izgovor da je boli glava. Sankrant odlazi da joj donese lek. Ambika se brine zbog zmije i ujedno očekuje da čuje povike iz Mitine sobe, možda je zmija baš tamo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ratore je u Kasauli (mesto), u nekom hotelu. Gleda mapu. Raspituje se kod recepcionerke gde se nalazi Kasauli Princeton bolnica. Ona mu objasni. Upita ga da li je tu došao po prvi put. On joj odgovori da se on tu vratio po prvi put. Pomisli kako se vratio nakon 25 godina, ali sada nije ono što je tada bio. Tada je bio normalan čovek – Ragu, suprotan Raguvendira Pratap Ratoreu kakav je sada. Ragu je imao puno malih snova i samo je želeo srećan život uz svoju porodicu u maloj kući. Prikazuju nam Ratorea kao mlađeg, kako se moli za isto. Zatim Ratore nastavi da se iznenada sve srušilo. Vidimo plamen i Ratorea kako doziva Malviku pre 25 godina. Nastavi kako je vatra spalila i uništila sve njegove snove i nadanja. Sada se vratio s pitanjima i sam će naći odgovore na njih. (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site