Odbačena - 10.02.2014. - Ekadiš je uhapšena!

Indijske Serije

Odbačena (1 315. ep.) 10.02.2014. – Ekadiš je uhapšena!

By  | 

Odbačena - 10.02.2014. - Ekadiš je uhapšena!

Ambika ide negde i Ekadiš je prati da bi videla kako će da je kidnapuju. Siledžije pokušaju da kidnapuju Ambiku i Ekadiš je srećna. Ubrzo policija stigne i uhapse sve. Oni uhvate i Ekadiš i uhapse je. Ambika priđe Ekadiš i kaže joj da je čula kako priča na telefon. Podseća je da je ona ćerka policajca. Zatim kaže policajcima da je odvedu.

U policijskoj stanici, neke devojke ismejavaju Ekadiš u zatvoru. Ekadiš im kaže da ostanu dalje od nje. Ona zatim pita policajca zašto ju je uhapsio i kaže da je njeno pravo da pozove kuću. Policajac se iznervira, kaže da je Chaubey bio u pravu u vezi Ekadiš. Sada kada je ona uhapšena, sve će biti urađeno prema Chaubey-u. On joj kaže da sačeka dok Chaubey ne dođe. Ekadiš je uplašena misleći da je Chaubey neće poštedeti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U kancelariji, Mukta vidi ugostitelja kako ide u Juvan-ovu kabinu. Juvan vidi Muktu i prevari je. Mukta misli da je on jako dobra osoba a ona je sumnjala u njega. Kasnije, Juvan ode do ugostitelja i da mu dodatan novac.

Gledaćete: Ekadiš zove kuću. Ambika se javi i pretvara se da ne čuje ništa i poklopi slušalicu. Miti pita ko je to bio. Ambika laže da je to bila greška.

OSTALE EPIZODE MOŽETE NAĆI U NAŠOJ ARHIVI (OBRATITE PAŽNJU NA BR. STRANICA PRI DNU): https://turske-serije.net/category/indijske-serije/odbacena-serija/page/31/

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site