Tedju se svidja Mukta!

Odbačena

Odbacena #10 deo Tedju se svidja Mukta!

By  | 

Icha zeli da Miti isprica istinu, ali ona je pita kako da joj veruje, zasto joj nije ranije ispricala, nego sad odjednom to hoce. Ona sve vise potpada pod Nanin uticaj. Tej je pokusao laznim papirima da proda porodicno imanje, ali je Vir saznao za to i osujetio ga. Tej odlazi u agenciju za bracno posredovanje i preti pistoljem zeni koja tamo radi da mu nadju devojku od 18 godina koja bi se udala za njega i to brzo, inace ce je ubiti.  Icha se moli u hramu za Miti, dolazi momak koji ju je spasao iz pozara i obraca se Ichi. Ona ga medjutim ne prepoznaje. On joj kaze da se zove Vishnu, sluzi tu u hramu, a tu ima i sobicu, i znao je da ga se nece setiti. Kaze da ju je upoznao pre 14 godina i da mu je ona pokazala pravi put. Ona mu odgovara da to znaci da je bio u zatvoru. On potvrdjuje i kaze da je on danas ovo sto jeste zahvaljujuci njoj. Pita je da li je zabrinuta zbog Miti, Icha je iznenadjena, pita ga da li on nju poznaje i on joj priznaje da je on taj koji ju je spasao iz pozara. Icha mu je strasno zahvalna, poziva ga u goste, on kaze da ce doci.

Juvraj na koledzu nalece na Miti, shvata da mu je ona sestra i da ce ga uvek podsecati na Ichu. Miti mu kaze da ga treba strogo kazniti za ono sto je uradio Mukti, cak ga treba izbaciti sa koledza.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti hoce da pije, dolazi Visnhu do nje i hvata je za ruku. Ona je besna, pita ga kako se usudjuje da je dodiruje. On joj kaze da ce je zaustaviti kad god krene da uradi nesto lose. On joj uzima limenku piva i baca je. Miti je ljuta, on joj kaze da ide kuci ili ce opet morati da je nosi, a ovde cak i nema vatre. Miti mu se zahvaljuje sto ju je spasao, ali kaze da bolje da nije. Ona zeli da ode, ali je Vishnu ponovo hvata za ruku. Ona je besna. Na kraju sedaju u taksi kako bi je on ispratio kuci. Za to vreme je Mukta na kisi (kasno je vece) jer se njen taksi pokvario pa je taksista otisao po pomoc. Tuda prodje Tej svojim autom i zaustavi se, izlazi napolje i zadivljen je Muktinom lepotom.  On joj nudi svoju pomoc, ali ga ona odbija. Taksista se vraca, vozi Muktu kuci. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site