Odbacena 11.02.2013. - Turske-Serije.Net

Odbačena

Odbacena 11.02.2013.

By  | 

Tapu pita Ratorea da li je on to pricao sa Muktom, njemu uvek sve moze da kaze, a njoj nece (da si je slusala umesto sto si je napadala, mozda bi ti i rekla!). Ratore joj odgovara da mu je Mukta rekla kako nije imala prilike da prica sa njom. Tapu kaze kako je “Vishnu” doneo svoje isprave, cemu onda sumnja u njegov identitet. Kaze kako je Icha toliko toga ucinila za njenu cerku, a i Miti je njima kao cerka i ne zeli da ima probleme na vencanju. Ratore: “Ok, u redu. Ja sam vrlo los covek. Drzim svakoga podalje od svog zivota. Mozda neke stvari znam, a neke ne znam. Ali znam razliku izmedju dobrog i loseg. Posedeo sam sa tim covekom 5 minuta i mogu da garantujem da nije dobar covek! Hoces dokaz? Svi hoce dokaz? Nabavicu ga.” On odlazi, Tapu pokusava da ga zaustavi, neuspesno.

U palati Thakurovih, tu su Djogi, Divja, Surbhi, Damini i Mukta. Damini kaze kako nece moci da zaspi, a Divja joj kaze da nece ni pokusavati, mogu celu noc pricati o uspomenama i njihovim cerkama, tako ce im noc brzo proci. Damini se izvinjava Mukti u Mitino ime za sve lose sto joj je rekla. Mukta kaze da nema potrebe za tim, ona je kriva i ona treba da se izvini. Ona se izvinjava Damini, grle se. Djogi kaze Mukti kako ima puno poverenje u nju, zna da je njeno srce cisto. Veza izmedju njih i Daminine porodice prosla je kroz mnogo uspona i padova, ali se nikada nije pokidala i ona (Mukta) mora takodje cuvati tu vezu. Mukta odgovara da je ona svesna koliko je njihova veza znacajna. Djogi joj kaze kako je puno toga ucinila za Miti i Ichu i da je on siguran da ce i dalje nastaviti da brine o njima. A posto je vencanje na pomolu, on je rekao Ichi da ce je (Muktu) poslati zajedno sa Surbhi da pomognu u pripremama. Mukta okleva, pa je Djogi pita zar nece to uciniti za svog dedu. Ona klimne glavom i nasmesi se. Djogi odlazi. Mukta place i kaze kako Djogi od nje u stvari trazi da bude deo Mitinog unistenja, ako on hoce, ona ce ici na vencanje, ali ce se moliti bogu da se pravi Vishnu pojavi pred svima i da svi otkriju istinu pre nego sto se vencanje zavrsi.
Akash prica telefonom sa majkom, ona mu kaze da je njegov horoskop pokazala bratu, a on je rekao kako ga neprijatelj moze napasti u poslednjem trenutku. Kaze mu da bude pazljiv. Akash joj kaze kako ga sada ni zvezde ne mogu spreciti, vencanje je sutradan i desice se. Majka mu kaze da su mu zvezde naklonjene, ali su se nadvili oblaci, treba da ukloni svo trnje sa puta pre nego sto padne mrak. On joj kaze da ne brine, uklonice ih sve po danu, zavrsavaju razgovor i on izgovara Muktino ime.
U mracnu palatu ulazi devojka obucena kao mlada. Ona trci hodnikom i ostavlja crvene otiske po kuci. Spada joj nakit za nogu, narukvice takodje, lome se. Ulazi u sobu i mahnito zatvara vrata. Prilazi joj mladozenja, hvata je za ruku, ona pokusava da se oslobodi, izvlaci ruku i dodiruje zid na kome ostaje krvavi trag. Ona povice: “Mama!” Icha se budi iz ovog sna i povice: “Miti!” Vir se takodje budi, pita je sta je bilo. Ona brzo ustaje iz kreveta i zurno odlazi do Mitine sobe, otvara vrata i zatice je kako mirno spava. Ona oseti olaksanje. Kaze Viru da zahvaljuje bogu sto je njihova cerka dobro, kaze da je imala kosmar. Vir joj kaze da je to samo njena briga za cerku, to je samo san. Ona mu kaze kako je san izgledao kao stvarnost, opisuje mu sta je sanjala, kako je Miti umesto tragova alte, ostavljala tragove krvi. Vir je umiruje, kaze da Miti pocinje divan novi zivot u kuci koju su joj poklonili. Zatim, i “Vishnu” je tu, njen djak koji je dobra osoba i kome on potpuno veruje. On ce njihovu cerku uvek ciniti srecnom, kaze joj da ne brine. Zove je da legnu da spavaju. Icha place, kaze kako je sutra Mitino vencanje, i svi su uz njih, ali jedna osoba nedostaje, Mitin brat i nihov sin. Kaze kako Juvraj i ne zna da mu je Miti sestra, a ona se sutra udaje. Ona zna da on (Vir) zeli da Juvi bude kaznjen, ali ona zeli da on makar jednom vidi Miti pre nego sto se ona uda. Moli ga. On joj odgovara potvrdno, kaze da ce sutra otici da ga vide.
Sluga i Umed pricaju kako je Vir otisao sa Ichom da vide Juvija, dolazi Gunvati, kaze da bi i ona posla sa Virom da joj je rekao, ona je ipak njegova majka. Umed joj kaze da onda pocne svim srcem da ucestvuje u ovom veselju, ali da pripazi da nikoga ne uvredi ili ponizava. Ona napravi zlobni izraz lica i kaze da ce celim srcem ucestvovati u onome sto ce danas uraditi, jer mora Mukti ocitati bukvicu, jer zbog nje je njihov Juvi u zatvoru, zadace joj bol i nesrecu. Ona pita Chandu da li je stigla Varmala (cvetni venci), Chanda odlazi da proveri.
Tej gleda kroz prozor i s nestrpljenjem ocekuje Muktu. Kada je ugleda kako prilazi kapiji sa Surbhi, blazeno se smeje.
Tej Singh
Gunvati ga vidi i nasmeje se. Mukti i Surbhi prilazi Umed, a zatim i Gunvati koja kaze Surbhi da ode i proveri da li se Miti sprema. Prilazi im Chanda i kaze Gunvati kako Varmala jos nije stigla.
Chanda
 
Gunvati deluje jako iznenadjeno, kaze da je u kuci toliko ljudi, a niko nista ne radi. Pita Muktu da li bi ona mogla da ode po Varmalu, vrlo je prijatna prema njoj. Mukta deluje nesigurno, okleva, Gunvati vadi papiric sa adresom cvecare i parama, pita je da ode tamo, sve je spremno, samo treba da se pokupi. A ako bude nekih problema, moze je nazvati. Surbhi ovo posmatra zadovoljno.
Mukta pristaje. Surbhi krene kod Miti. Gunvati signalizira Teju da je zavrsila posao, on je presrecan. Mukta izlazi na kapiju, neko je zove. Surbhi staje kako bi cula sa kim Mukta razgovara. Muktu je nazvao pravi Vishnu, ona izgovori njegovo ime i smesi se. Surbhi je cula ovo i uzasnuta je.

 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site