Akash zeni Miti, Sankrant Ambiku!

Odbačena

Odbacena – 11.12.2013. – Akash zeni Miti, Sankrant Ambiku!

By  | 
Zaljubljeni parovi...

Zaljubljeni parovi…

Akash zeni Miti, Sankrant Ambiku!
Pocinje vencanje Akasha i Miti i Ambike i Sankranta. Pandit trazi da pozovu neveste. Dharamvir uvodi Ambiku, a Miti uvodi njena porodica. Djogi deluje pomalo iznenadjeno kada ugleda Dharamvira. Pavitra im prilazi, obe im pozeli dobrodoslicu. Upozna Miti i Ambiku. Miti se smesi.
Ambika neprijateljski posmatra Miti, u sebi razmislja: “Akash me je odbio zbog ove hendikepirane?!”
Ambika sedne pored Sankranta, ali sve vreme pilji u Akasha. Mitini smestaju Miti pored Akasha. Mukta i Vishnu su jako srecni zbog njih. Akash stavi svoju ruku na Mitinu. Ambika je ljubomorna, iz nje izbija mrznja. Miti stavi svoju ruku preko Akasheve. Pandit izgovara mantre.Dharamvir vezuje Ambiki i Sankrantu cvor, dok Kanha vezuje cvor Miti i Akashu. Miti pogleda Akasha, smesi se. Parovi razmenjuju cvetne vence. Ambika prvo pogleda Akasha pa zatim stavi Sankrantu venac. Akash i Miti su nestasni prilikom razmene, prvo Akash izmice kad Miti krene da mu stavi venac, a potom se i ona sali na isti nacin. Svi tapsu. Ambika ih neprestano posmatra. Pandit nastavlja sa recitovanjem mantri. Miti pogleda Muktu, smese se jedna drugoj. Pandit tera parove da ustanu kako bi odradili “pheres” (krugove oko svete vatre). Svi se malo trgnu, Miti je tuzna. Kanha kaze da ce otici po kolica, ali mu Akash kaze da nema potrebe. On uhvati Miti za ruku, jedno drugom klimnu glavom.
Akash joj kaze: “Niko nece ici ni napred ni pozadi… sve trenutke provescemo zajedno!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site