Tapu se vraca, udaje se na prevaru za Tedja!

Odbačena

Odbacena #11 deo Tapu se vraca, udaje se na prevaru za Tedja!

By  | 
Mukat prihvata Tedjovu prosidbu

Mukat prihvata Tedjovu prosidbu

NOVEMBAR 2012: Mukta i Nani se nalaze sa Tejom u restoranu. Mukta treba da mu saopsti da li prihvata njegovu prosidbu. Nani se u sebi moli da ga Mukta odbije, ali ona ipak pristaje. Nani je sokirana, Tej je presrecan.

Chanda je primetila da Tej sprema vencanje, ali mu kaze da motri na njega jer on njoj nista ne prica, a ona zna da se zbog testamenta on mora sto pre ozeniti. Tej je uverava da mora spremiti tajno vencanje i da ce samo nju ozeniti. Chanda mu ne veruje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nani pokusava da odgovori Muktu od udaje. Mukta joj odgovori da joj je ona sama rekla da je to jedini nacin, ali da to ne radi zbog nje vec zbog Iche. Nani joj kaze da ne treba da se zrtvuje zbog nje. Ratore cuje da Nani pominje Muktinu udaju, pa pita za koga se udaje. Nani mu se ljubazno obraca, kaze da ona samo savetuje Muktu da se jos ne udaje i to je sve.

U kucu Bundela dolazi Pandit, Chanda mu otvara vrata. Ona od njega sazna da je Tej trazio da se zakaze vencanje, besna je.

Miti u Vishnuovoj sobi nalazi kutiju kojoj se divi, tada nailazi Vishnu i ljuti se sto ju je dirala. Miti se izvinjava.

Vir prima transfuziju u bolnici. Njegova ruka pocinje da se pomera.

Chanda se raspravlja sa Tejom, kaze mu da je shvatila da on zeli da se ozeni nekom mladom devojkom. On joj priznaje, vredja je, pa mu ona preti da ce svima pokazati dokaz da je on ubio svog oca, ima kasetu. Tej onesvesti Chandu hloroformom i uzima joj kasetu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site