Tapu se vraca, udaje se na prevaru za Tedja!

Odbačena

Odbacena #11 deo Tapu se vraca, udaje se na prevaru za Tedja!

By  | 
Mukta se sprema za vencanje s Tedjom

Mukta se sprema za vencanje s Tedjom

Tapu gleda u Virovu sliku, kaze da je bila nepravedna prema Ichi i lose se ponela prema njoj. Ali sada kada se vratila, pomocice joj da povrati sve sto zasluzuje i pomocice Viru da povrati pamcenje i priseti se ko je Icha.

Tej hoce razvod pa Tapu nudi novac. Ona mu kaze da je novac ne interesuje, to je samo hrpa papira za nju. Nece mu dati razvod ni po koju cenu dok ne ispuni ono sto je zacrtala.

Gunvati upada kod Takurovih besna, kaze im da se Mukta, koja inace ima 20god.udala za coveka koji moze deda da joj bude, za njenog devera Tej Singa. Svi su sokirani, kazu joj da to nije tacno. Gunvati kaze da ce promeniti svoje ime ako to nije tacno. Ona trazi da pozovu Muktu ako nije tako. Jogi je zove i Mukta silazi niz stepenice. Gunvati je zaprepascena i odlazi povijenog repa. Mukta joj nasamo kaze da je kuci ocekuje veliko iznenadjenje. Gunvati i zahteva od Teja da joj kaze koga je ozenio, on nemocno pokaze rukom na stepenice. Vidimo Tapuinu senku, ona silazi polako niz stepenice i svi ugledaju njeno lice. Ona odgovori: “MENE!” Svi su zbunjeni i zaprepasceni. Tapu im kaze da, iako je prosli put na isti nacin usla u ovu kucu, ovaj put su joj namere dobre, a Gunvati ce saznati o cemu se radi kada dodje vreme za to. Kaze da je trenutno umorna pa ide da spava i narucuje da joj sluzavka ujutru donese dorucak. Ona tera Teja da spava napolju. On joj kaze da ce ta njena drama kratko trajati jer ce se razvesti od nje dok trepne, ali ona mu odgovara da ce on isto tako dok trepne ostati bez nasledstva. Kaze mu da nije lepo procitao testament svog oca u kome lepo pise da mora ostati u braku minimum godinu dana kako bi dobio nasledstvo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nani se izvinjava Mukti sto joj je u ljutnji dala tako pogresnu sugestiju da se uda za Teja. Mukta joj oprasta. Ona kaze da je ponosna na svoju majku.

Tej kaze Tapu da je moze poslati bogu na istinu ako se vec ne moze razvesti od nje. Ona moze pasti sa terase, kocnice na autu mogu da otkazu, boca sa gasom moze eksplodirati u kuhinji… Ona odgovara da on ima super ideje, da ona moze otrovati njegov caj, moze se zadaviti necim, njegovo staro telo moze snaci na desetine problema, moze dobiti povisen secer u krvi… Kaze da bi bila odusevljena da nosi brendirane bele sarije kao udovica. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *