Tapu se vraca, udaje se na prevaru za Tedja!

Odbačena

Odbacena #11 deo Tapu se vraca, udaje se na prevaru za Tedja!

By  | 
Mukta ugleda majku na vratima

Mukta ugleda majku na vratima

Divja prokomentarise kako se ko zna koja nesrecna devojka udala za Teja. Jogi u novinama procita da se Tapu udala za Teja. Njega u tom trenutku zove Gunvati kako bi ga izvredjala, ona je platila da se objavi ta vest u novinama.

Tej gleda u Muktinu sliku, dolazi Tapu s nozem i prinosi ga uz Tejov vrat. On je sokiran. Tapu mu oduzima Muktinu sliku, kaze da ce, ako se samo usudi da pogleda makar njenu sliku, ostati bez vida i nece vise nista moci da vidi. Ona baca noz koji se zabode u Tejovu sliku na zidu i to pravo u chelo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Jogi je vrlo ljut na Tapu, prica lose o njoj. Kaze da je ona najgora cerka, unistila je njihov ugled, on ju je cekao toliko godina, a ona se nije udostojila da dodje i obavesti ih sta ce uraditi. Ratore pokusava da smiri Takurove. Divja predlaze da se sretnu sa Tapu makar jednom. Jogi naredjuje da niko ne sme uraditi tako nesto. Icha kaze kako mora da postoji neki razlog zasto je to uradila, njena Tapu se nikada ne bi tako ponela, sigurna je u to. Mukta zeli da kaze istinu, ali je Nani spreci. Tapu od Amle saznaje da su Chanda i Tej bili vrlo bliski, ona je brinula o njemu, a sada je iznenada otisla iz grada. Mukta kaze ocu da bi trebalo da kazu Jogiju istinu o Tapuinoj udaji, ali on kaze da ona to ne bi zelela, njena misija bi ostala nedovrsena, Icha joj ne bi dozvolila da se zrtvuje. Tapu zove Takurove, javlja se Divja. Ona je presrecna sto cuje majku, ali ipak ne progovara ni rec. Tapu je resena da pronadje Chandu. Tej drzi Chandu vezanu, preti joj nozem, zeli da zna gde je kaseta. On joj malo posece vrat, Chanda je preplasena i priznaje mu gde se nalazi taj dokaz.

Tapu iritira Gunvati kada god stigne i podseca je da ona sada ima ista prava u kuci kao i ona jer je zena njenog devera, i pola bogatstva Bundelinih je njeno. Tej ulazi u Chandinu sobu, pronalazi kaasetu i stavlja je u dzep. Tapu vidi ovo, sumnjicava je. Tej unistava kasetu. Tapu trazi od Ratorea da nadje Chandu, on pristaje. Tapu kaze Juvraju da ga je upoznala jos kad je bio beba i da on puno nedostaje njegovoj majci, Ichi. Juvraj je ljut, pita je ko je ona. Tapu odgovara da ce se predstaviti kasnije. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *