Akaš izlazi napolje po magli!

Odbačena

Odbačena 14.01.2014. – Akaš izlazi napolje po magli!

By  | 
Tapasja i Ratore

Tapasja i Ratore

Glasno upita: “G-dine direktore da li ste to Vi?”
Ne dobije odgovor. Potom ugleda neku senku i odjuri odatle kao bez duše. Senka je prati. Ona beži, stiže u ćorsokak. Nekako skupi hrabrost i krene napred. Nečija ruka joj se spusti na rame, ona se prestavi, torba joj padne na zemlju. Naglo se okrene. Ugleda Juvrađa i padne mu na grudi, lakne joj. On je grli i smeje se podmuklo. Mukta shvati da grli šefa pa se odmakne. Juvrađ je pita da li je dobro, šta se desilo. Ona mu odgovori da je osetila da je neko prati.
Juvrađ u sebi pomisli: “To sam bio ja, niko drugi! Tvoj Juvrađ, moja Mukta! Danas sam te uplašio i približio sebi! Danas je nov početak!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


G-din Gupta (Višnuov šef) daje Višnuu otkazno pismo. Višnu šokiran gleda u kovertu. Moli šefa da proveri još jednom, on uvek predano radi i kad god je potreban tu je. Šef mu kaže da on zna da ne postoji vrednija i poštenija osoba od njega, zato je i tražio od šefova da mu daju platu za još jedan mesec. Nada se da će uskoro naći bolji posao. Višnu je skrhan. Šef mu pruži ruku. Poželi mu sve najbolje i kaže da mu je jako žao. Višnu sav žalostan i bezvoljan uzme pismo sa stola i krene. Zapita se šta da kaže Mukti kad dođe kući.

Ratore nailazi na zastoj u saobraćaju. Izađe iz auta da se raspita u čemu je problem. Inspektor mu kaže da je saobraćaj odatle preusmeren na drugu stranu. Vreme je loše i javile su se tehničke poteškoće. Zato se mora vratiti. Ratore odgovori da ima važna posla, mora stići do Princeton bolnice. Inspektor mu kaže da je bolje da ode u neku drugu bolnicu jer na putu do te bolnice ima problema na putu. Ratore bi da pešači do tamo, ali mu ovaj objasni da se pojavilo klizište i zato neće moći da se ide tim putem. Savetuje ga da se vrati. Jedan od prisutnih vozača se složi s inspektorom, ićiće u tu bolnicu sutradan.  (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site