Odbacena 14.05.2013. - Turske-Serije.Net

Odbačena

Odbacena 14.05.2013.

By  | 
Uttarans-1000-Colors-Episodes-Pictures-gallery-655x1024

Vaishali Takkar – Damini Ragendra Bharti

Surbhi kaze Nirbhay da ona tamo reskira zivot kako bi ispratila svaciji pokret, a njegova zena hoce sve da im unisti. N. je besan zbog Kajri, kaze da je malo vremena provela sa Miti, a vec je pocela da leti visoko. Surbhi mu kaze da se pobrine za svoju zenu inace ce sve biti gotovo. Ona (Surbhi) je danas uspela da se izvuce, ali sta ce se desiti ako K. opet bude zvala Thakurove. Ona prekida vezu. N. je besan.
Starica koja je bila uz Miti zajedno sa vidarem kaze Akashu da je Miti potreban doktor jer se jos nije osvestila i ne reaguje na njihove lekove. Ipak, da bi otisli do doktora u grad, Miti bi bila potrebna snaga koju nema, jer je udaljen 2-3km, pa bi zato on (Akash) trebalo da ode po doktora. Akash se slozi da ode i kaze starici da cuva njegovu Miti dok se ne vrati. On se obrati besvesnoj Miti: “Necu dozvoliti da mi iskliznes. Brzo cu se vratiti.” Odlazi.
Tapu sedi pored telefona za slucaj da je Kajri ponovo pozove, pita se ko je ona i odakle poznaje Miti. Pomisli kako je Damini mozda zna i krene do nje da je pita.
Damini pali fitilj pred Ichinom slikom, zamalo se opece pa je Kanha grdi sto ne vodi racuna o sebi, tera je da se odmori.
Damini povice: “Kako da se odmorim?! Svi vi pokusavate da me uverite da je sve u redu i da treba da se odmorim! Ali reci mi, kako da se odmorim! Molim se pred kamenim idolom svakog dana, ali on ne zeli da me cuje. Koliko sam godina imala kada mi je oduzeo muza? Dosla sam ovde u grad sasvim sama, sa malom Icki u narucju. Radila sam marljivo svakog minuta kako bih zaradila novac da odgojim Icu. I nju je odveo daleko od mene! Miti je poslednja uspomena na nju. Proslo je skoro mesec dana od kada sam jer videla poslednji put. Svi mi stalno pricaju kako ce se vratiti, ali kada?!” Tapu cuje njene reci, zatvara oci tuzna. Ona odluci da joj nista ne pomene. 
Damini nastavi: “Kanha, znas da sam je s mukom odgajila. Nije je odgajila Ica, ja sam. Njene reci odzvanjaju u mojoj glavi – nano, nano! Ne znam sta da radim! Odmoricu se jedino kada Miti dodje.”
Tapu joj spusti ruku na rame s ledja, Damini se okrene i pita je ima li novosti o Miti. Tapu joj kaze da ce sve biti u redu, njihovi blagoslovi su sa Miti i ne sme tako brzo odustati, ne sme gubiti nadu. Da je Icha tu, ona nikada ne bi izgubila nadu. 
Akash se u zurbi sudara sa ljudima. Jednom coveku ispadnu novine. Akash mu se izvini i podigne ih, uoci oglas koji je Vir objavio. On prekrije lice kako ga ne bi prepoznali i pozuri. Stize do bolnice i pomisli kako je imao srece, ali njegovo i Mitino ime i slika su u novinama, nema puno vremena. Akash prilazi med. sestri i pita je za doktora. U medjuvremenu, tamosnji pozornik takodje ugleda oglas u novinama i pocinje da zagleda ljude. Sestra pita Akasha za podatke, on joj kaze svoje pravo ime i adresu, ali ne kaze joj Mitino ime. A. primeti pozornika kako hoda ka njemu, pa koristi to sto se sestra okrenula da nestane odatle. On zacuje kako pozornik kaze “stoj”. A. pomisli da je ovaj to rekao njemu, ali mu lakne kada ga vidi kako prilazi nekoj drugoj osobi. 
Doktor seda u kola, Akash mu stavlja noz pod grlo, kaze mu da uradi ono sto mu kaze.
Mama pita Kajri gde je bila, ova promuca da je bila na pijaci. Napadnu je da laze, dok ona i dalje pokusava da se odbrani mucajuci. Ekadish osamari Pavitru, kaze da se greska moze jednom oprostiti, ali kada se ponavlja iznova i iznova, onda to nece biti slucaj. Ta devojka je napravila budalu od nje, a ona to nije ni primetila. Kajri kaze kako je samo stojala u hladu ispred govornice, ali joj E. kaze da u njihovoj porodici nema mesta za lazove (sta li su onda oni majko mila! prim.prev.). Nirbhay kaze kako je ona njegova zena i vreme je da je jos danas nauce lekciji. On je uhvati za ruku, protrese je i pocne odvoditi. Kajri place i moli Pavitru da joj oprosti, dok je ova gleda i sama uplasena. Nirbhay kaze Kajri da ce se danas pobrinuti za nju za sva vremena. Kajri je preplasena, ona se obraca svima, ali oni ne obracaju paznju na nju. N. na putu do sobe pokupi i bic.
Akash dovodi doktora do naseobine Banjara. Doktor mu kaze da gresi. Akash sklopi ruke pred njim: “Molim vas, objasnicu vam sve kasnije! Mojoj zeni je hitno potrebno lecenje! Ona nije sposobna da dodje u bolnicu. Nadam se da se stvari nece oteti kontroli.” Oni odlaze ostavljajuci novine u autu.
Nirbhay iza zatvorenih vrata tuce Kajri. Cuje se kako vice u pomoc, moli ga za oprostaj, ali on ne popusta. Ona uspe da istrci iz sobe, pritrci Mami rascupana, modra i izubijana, padne na kolena i moli ga za oprostaj. Ekadish je nezainteresovano gleda zavaljena u fotelju. Nirbhay izlazi iz sobe takodje, pukne bicem, Kajri je prenerazena. Ona se izvinjava i Ekadish, a zatim videci da joj ne vredi, potrci uz stepenice, na sprat. Nirbhay krene za njom. Kajri upadne u jednu od soba i stavi rezu. N. joj vice da mu otvori, lupa, ali ona to ne cini, pa ovaj stavlja katanac i zakljuca spolja. Kajri se okrene i uplasi ugledavsi Kadambari koja takodje izgleda uplaseno i gleda je. Kadambari krene ka njoj, pa je uplakana i preplasena Kajri moli da je ne povredi, sklupca se u ugao. Kadambari je zatecena njenim povredama, zagleda je, place i ona, stavlja Kajri ruku na rame i nezno je dotakne po obrazu. Kajri joj uplakana pada u zagrljaj.  
Surbhi se javlja na privatan poziv. Zena sa druge strane je pita da li uziva u svojoj igri. Surbhi je shokirana, pravi se da ne zna o cemu prica, pita ko je to. 
Zena: “Ti si veliki detektiv! Pratis svacije korake, ostajuci u njihovom domu. Sta hoces?”
Surbhi je prenerazena, mucajuci pita sta ona to prica. Zena joj kaze da ne laze, igra ce se uskoro promeniti i maska nevinasceta koju nosi uskoro ce joj biti skinuta. Sada ce ostatak vremena ziveti u strahu, do sada je dosta uzivala, ali sada je doslo vreme da se to promeni.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *