Akaš pada u provaliju, Miti ustaje!

Odbačena

Odbačena 15.01.2014. – Akaš pada u provaliju, Miti ustaje!

By  | 
Miti i Akaš

Miti i Akaš

Višnu tužan gleda otkazno pismo, seća se šefovih reči. Sedi u blizini nekog hrama, zabrinut je. Mukta ga zove telefonom. On obriše suze pa se javi. Ona ga pita gde je. Višnu pogleda buket koji joj je kupio. Mukta mu veselo kaže da je već opeglala sve njegove stvari. Primeti tugu u njegovom glasu pa se zabrine. Pita ga da li je dobro. On je slaže da jeste. Doda kako će večeras kasniti, ima neka posla u kancelariji. Mukta ga pita za dozvolu da ode na većeru s klijentom. On je pušta, kaže da je unapređena, pa se samim tim i njen posao uvećao. Mukta mu zahvaljuje svim srcem. Završavaju razgovor. Višnu tužno posmatra mali hram i idole.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti prelistava časopis u svojoj sobi. Dolazi Ambika, pita je da li se Akaš vratio. Miti joj odgovori da je otišao da uzme telefon iz njene i Sankrantove sobe. Ambika kobajagi na Mitino insistiranje ispriča gde je Akaš u stvari otišao. Miti se zabrine jer je napolju vreme užasno. Ambika joj licemerno kaže da ne brine, sigurno se uskoro vraća. Miti klimne glavom. Ambika se zlobno nasmeje, likuje kako se Akaš neće vratiti. Miti je jako zabrinuta.

Akaš preuzima cveće iz cvećare. Pomisli kako treba što pre da se vrati, pre nego što Miti sazna i pre nego što se spusti još veća magla.
Miti i dalje brine, kasno je, a Akaša nema.

Mukta stiže u restoran u kome se održava navodna večera sa klijentom. Pita menadžera restorana za sto koji je rezervisan na ime firme Yuvaan Enterprises. Ovaj joj odgovori da nemaju rezervaciju na to ime. Mukta se zbuni. Dolazi Juvrađ. Ona mu ispriča šta joj je rekao menadžer. Juvrađ se pravi da razgovara s nekim telefonom i kao, ljuti se što ga nisu obavestili u vezi s nečim. Prekida poziv. Mukta ga pita šta se dešava. Juvrađ laže da je danas došlo do još jedne greške, ali ovaj put je za to kriva Naina. Sastanak je tek za 2 dana. Naina mu je rekla da ga je obavestila mejlom, ali on ništa nije dobio. Mukta mu kaže da je u redu, otićiće kući. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site