Akaš pada u provaliju, Miti ustaje!

Odbačena

Odbačena 15.01.2014. – Akaš pada u provaliju, Miti ustaje!

By  | 
Višnu ugleda Juvrađa i Muktu

Višnu ugleda Juvrađa i Muktu

Juvrađ to nazove uvredom. Potom kaže da nema veze što klijent nije došao, oni kao kolege s posla mogu zajedno večerati. Mukta ga podseti da na sastanku neće moći dugo da ostane. Juvrađ klimne glavom. Zamoli je da ipak ostanu tu neko vreme, kad je već došla.

Akaš pažljivo vozi po magli. Miti ne drži mesto, baci pogled kroz prozor, ali ništa se ne vidi od magle. Akaš je i dalje u putu. Miti odluči da ga pozove, ali shvata da mu je ugašen mobilni. Pita se zašto je to uradio, magla je tako gusta, a on je napolju. Svima je rečeno da ne izlaze, ali on je morao. Ambika uživa u Mitinim mukama, ponovo likuje u sebi. Pomisli kako je sada red i na Miti, ona će otići tamo gde će uskoro otići Akaš. Akaš pogleda cveće u kolima, zadovoljan je. Uplakana Miti uzima idol boga Ganeše i moli se za Akaševo dobrostanje. Ona iznenada dobije poruku sa njegovog broja. U njoj piše da treba da izađe jer ima iznenađenje za nju. Miti oseti olakšanje. Akaš nekako izbegne sudar. Shvati da mu kočnica ne radi. Šokiran je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti silazi u hol hotela, na recepciji joj kažu da ne izlazi po magli. Miti opet dobija poruku u kojoj joj navodno Akaš traži da izađe. Ona kaže menadžeru hotela da se vraća za 5 min. Kreće. Ambika je posmatra, kaže kako je došao red na Miti da nestane u magli. Jedva čeka da Miti ode. Miti je napolju, pita se o kakvom se to iznenađenju radi. Dobija treću poruku u kojoj piše da treba da izađe na ulicu. Ambika je zadovoljna posmatra iz hotela, uskoro će se Miti pridružiti Akašu, oboje će se izgubiti u magli. Miti se smeši, kreće na put. Sankrant dolazi do Ambike, kaže da se pitao gde je. Ona se nasmeši, pa mu odgovori da je gledala maglu, nikada pre nije imala prilike da je vidi tako gustu. Sankrant ugleda Akašev telefon u njenoj ruci. Uzme joj ga, pita odkud kod nje. Ambika se zabrine, počne da razmišlja. U tom trenutku Sankrant dobija poziv od Ekadiš, pa odlazi da se javi. Njoj lakne. Reši da sakrije Akašev telefon, u svakom slučaju, odradila je šta je htela.  (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *