Akaš pada u provaliju, Miti ustaje!

Odbačena

Odbačena 15.01.2014. – Akaš pada u provaliju, Miti ustaje!

By  | 
Akaš je u opasnosti!

Akaš je u opasnosti!

Višnu hoda putem sav pogubljen. Pita se kako da kaže Mukti da je dobio otkaz. Seti se šta je sve Nani donela Mukti onaj dan i kako ih je ismejavala. Pomisli kako će sad Nani dodatno mučiti Muktu zbog njega. Pogleda buket cveća. Iznenada, primeti Muktu i Juvrađa u restoranu kako opušteno ćaskaju i večeraju. Juvrađ u jednom trenutku hoće da stavi “lepinju” u Muktin tanjir, ali ona odbija. Višnu je šokiran. Pogleda cveće. Mukta pogleda na sat. Višnu je uznemiren i razočaran. Pojača stisak ruke u kojoj drži cveće.

Miti je izašla na put pa viče Akašu da izađe. Traži ga pogledom. Pokuša da ga nazove, ali je opet nedostupan. Miti se pita kako to kad joj je koliko malopre pustio poruku. Opet se zabrine, pita se gde je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ambika gleda vesti, izveštavaju da je vreme u Šimli i okolini jako loše. Dogodilo se 4 saobraćajne nesreće i 6toro ljudi je poginulo. Ambika se nasmeje pa prokomentariše kako će tom spisku poginulih do jutra biti dodata još dva imena. Vidi da Miti zove Akaša na mobilni, pa prekine poziv. Poželi da Miti umre u toj magli. Sankrant izađe iz kupatila, pa pita Ambiku ko je zvao. Ona slaže da ju je zvao otac, pričaće kasnije s njim. Sada hoće s njim (Sankrantom) da priča. Obesi mu se oko vrata. Potom mu donese lek i vodu. On popije. Hoće da ode do Akaša i Miti, ali ga ona spreči. Zagrli ga oko vrata pa mu objasni da su Miti i Akaš sada već sigurno u zagrljaju, kao što će i oni biti. Sankrant je srećan.

Miti je na putu, uznemireno doziva Akaša. Akaš jedva vidi ispred sebe. Miti ugleda farove automobila koji je zaslepe. Srećom, automobil je zaobiđe. Ona nastavi da doziva Akaša. Akaš jedva izbegne sudar na putu, ali mu se auto zanese i udari u drvo. Miti to vidi. Od jačine udarca Akaš izleti iz auta i počne da se kotrlja niz brdo. Pada preko ivice u ponor. Uspaničena Miti iznenada ustane iz kolica i uspaničeno vikne njegovo ime.  (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *