Miti sumnja u Ekadiš!

Odbačena

Odbačena 17.01.2014. – Miti sumnja u Ekadiš!

By  | 
 Miti sumnja u Ekadiš!

Miti sumnja u Ekadiš!

Da li ti i Akaš imate neprijatelje? Postoji li neko ko je pokušao da vam naudi ranije? (Miti se seti jednog incidenta sa Ekadiš.) To ne može biti niko iz tvoje ranije porodice. Da nije neko iz svojte? Da nije to tetka Gomti? Tetka Pavitra? Ili svekrva?”
Miti se ponovo seća par incidenata sa Ekadiš. Zamisli se. Ambika je srećna što je posejala sumnju.
Ambika u sebi: “Pogodak!”
Akaš ih zove. Ambika krene, zove i Miti da pođe. Miti se pita da li bi Ekadiš mogla da stoji iza svega.

Višnu hoda ulicom. Proverava oglase za posao. Zove jedan broj. Pitaju ga da li ima iskustva. On odgovori da ima, radio je za jednu nevladinu organizaciju. Kažu mu da su oni novootvorena farmaceutska firma. A pošto je on (Višnu) radio u toj organizaciji, mogao bi im stvoriti probleme sa sindikatom. Žao im je, ali ne mogu ga zaposliti. Završavaju razgovor, Višnu je snužden. Nastavi da hoda dalje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pavitra obaveštava Ekadiš da su Sankrant, Akaš i snaje na putu kući. Ekadiš je uznemirena što se vraćaju tako brzo. Pavitra je pita šta da skuva, pa se Ekadiš iznervira i otera je. Zazvoni fiksni telefon. Ekadiš pomisli kako je to možda Daramvir pa kaže Gomti da se javi. Ova podiže slušalicu. To je Akaš. Gomti ga pita da li hoće da priča sa majkom. Pogleda u Ekadiš koja podigne ruku za “da”, ali joj se ona (ruka) upetlja u veo tako da Gomti to shvati kao “ne”. Kaže Akašu da Ekadiš ne želi da priča sa njim i završava poziv. Ekadiš poludi, pita je zašto je spustila slušalicu. Gomti joj kaže da joj je signalizirala da ne želi da priča. Ekadiš i nju otera. Razmišlja kako je tek dva dana prošlo, a snaje se već vraćaju. Mora brzo smisliti neko rešenje u vezi Ambike.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site