Nani posećuje Muktu!

Odbačena

Odbačena – 17.12.2013. Nani posećuje Muktu!

By  | 

Butterfly glitter gifsMiti je pred idolom, pokušava da upali diju, ali ne može da je dohvati. Neko hvata diju i prinosi je Miti. To je Ekadiš. Miti pali diju.
Ekadiš joj kaže: “Šta je bilo, bilo je, ali puno sam te povredila zbog osvete. No danas ti iskreno kažem da je sa tim gotovo. Neću ti sada ništa. Molim te, oprosti mi.”
Miti joj odgovori: “To pravo ima Vaš sin. Dobro je da ste uvideli svoju grešku. Ljudi uče na svojim greškama i tako napreduju u životu. Ostavite prošlost. Samo želim da nam životi budu ispunjeni ljubavlju i srećom.”
Ekadiš u sebi pomisli kako je Miti u kolicima, ali se još drži svojih principa. Mislila je da će joj ukazati poštovanje kao majci njenog muža. Ne zna koliko ce još morati da se prilagođava zbog sina. Miti primeti da je ova zamišljena pa je pita o čemu razmišlja. Ekadiš kaže da razmišlja o tome ko ce uraditi aarti. Miti je starija snaja, pa bi trebalo da to bude ona. Miti se slaže. 00

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nani i Rohini su se kolima zaputile kod Mukte, nose joj poklone. Nani privuče ime Višnuove zajednice, Rajwada (zazvuci joj, valjda, bogataški ), pa pomisli kako ga je možda pogrešno procenila. Vozač staje. Nani izlazi iz auta i zgazi u blato. Gunđa, zove Rohini da izađe. Prosipa vodu da opere stopalo.111

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site