Mukta sumnja u Vishnua!

Odbačena

Odbacena 19.2.2012. – Mukta sumnja u Vishnua!

By  | 
Mukta sumnja u Vishnua!

Mukta sumnja u Vishnua!

Tej kaze Tapu da je ona zbog tog svog nekog cilja usla u lavlju jazbinu i izazvala lava, a sada ocekuje da taj lav ostane miran. On sada lepo razgovara sa njom, ali nakon toga ce ovaj oblak ne samo zagrmeti vec i izruciti takav pljusak na nju… Tapu: “Kada god budes spreman da izrucis taj pljusak, samo me pozovi i reci mi, moj kisobran ce biti spreman. Ne bih da mi unistis moju brendiranu odecu.” Ona odlazi na spavanje. Tej: “Zena je poput papuce na tvojoj nozi, trebas je zadrzati tamo i zgaziti je. Uradi to, Tej Sing, zgazi je.”
Icha se seca svog prijateljstva sa Tapu kada su bile male. Zeli da se sretne sa njom. Ona taksijem dolazi do palate Bundelinih u nadi da ce je videti. Viri kroz kapiju i pita se gde bi Tapu mogla biti, nada se da ce je videti makar jednom. Tapu izlazi napolje, pita slugu koji se zatekao u dvoristu ko joj je sredjivao sobu. Ona je ljuta jer ko god da je to uradio, nije lepo slozio njene stvari. Icha postaje emotivna i kaze: “Ista gnev, ista lepota, isti glas, moja Tapu. Zelela bih makar jednom da te zagrlim!” Tapu krece da udje u palatu, ali se okrece. Icha se sakrije. Tapu krene malo stazom, ali se potom okrece i odlazi u kucu. Icha place: “Budi srecna, Tapu… dodji uskoro kuci da se vidimo. Tvoja Ichki ce te cekati.” Nailazi Gunvati taksijem i vidi Ichu, pita je sta trazi tu, da li trazi Vira. Ona odgovara da je ona (Gunvati) sklonila Vira iz njenog zivota odavno i da ne brine, nije dosla nista da joj uzme. Gunvati je tera da ide, pa ona to i ucini. Vir je sve ovo gledao sa prozora, sokiran je Gunvatinim ponasanjem.
Vishnu dolazi u palatu Takhurovih, vrata mu otvori Mukta. Ona ga uporno zadirkuje. Dolazi Jogi, kaze Vishnuu da je cuo da on hoce da ozeni Miti i to je dobro, ali on ima jedan uslov, a to je da mu skuva nesto. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site