Vir saznaje da mu se ćerka udaje!

Odbačena

Odbacena 20.12.2012. – Vir saznaje da mu se ćerka udaje!

By  | 
Vir saznaje da mu se ćerka udaje!

Vir saznaje da mu se ćerka udaje!

Mukta krene da pita dalje Vishnua da joj potvrdi da voli cokoladu, ali je prekida Miti, koja silazi. Vishnu oseca olaksanje sto je izbegao da Mukti odgovori na pitanje. On pozuruje Miti da krenu, ali ih Mukta pokusava zadrzati. Ne uspeva jer joj Vishnu kaze da imaju malo vremena i da zure. 
Icha se u skoli pozdravlja sa nastavnicima i decom, stize Vir, gleda je s ledja. Postaje emotivan. On hoda za njom, dodiruje rukom sve sto ona dodirne, oci su mu pune suza. Icha oseca njegovo prisustvo, okrece se. Dok njihova tela stoje u jednom mestu, njihove duse se odvajaju i prilaze jedna drugoj. Ichina dusa se smesi, a Virova je s ceznjom posmatra, pricaju. Icha mu kaze da dugo nije dolazio, a on joj kaze da se setio svega i da pred njom stoji njen Vir. Hvata je za ruku. Ona ga grli, srecna i suznih ociju. Ponovo su zatim njihove duse vracene u tela i Vir suznih ociju razmislja: “Ostala si ista, tvoja lepota, tvoja nevinost, sve… sve je isto. Obecavam da cu ti vratiti sva tvoja prava nazad.” Icha ga pita kako je, kaze da deluje zabrinuto. On odgovara da je dobro, naziva je uciteljicom. Oni sednu da popiju caj. Icha: “Vrlo sam srecna, znas li da naš… mislim, moja cerka Miti se udaje.” Vir se seca kako mu je, tada trudna Icha rekla da bi zelela da se beba zove Miti ako bude devojcica. U sebi pomisli kako je Miti njegova cerka. On pita za Mitinog verenika, Icha mu kaze da ga on dobro poznaje. Vir shvata da se radi o Vishnuu. Srecan je.
Mukta u svojoj sobi razmislja kako je mozda Miti u opasnosti.
Vishnu vodi Miti na neko napusteno mesto, pa se sakrije iza zbunja. Ona ga trazi. Staje na vrh litice i vice da voli Vishnua. On joj polako prilazi s ledja. Pruza ruku ka njoj i gurne je, a zatim zadrzi tom istom rukom. Ona je preplasena, grli ga (pre toga joj je nesto rekao, ali to nazalost nije prevedeno). On u sebi razmislja kako je nece pustiti da umre tako brzo, ovo je tek pocetak njene patnje i straha.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site