Ambika hoće da naudi Miti!

Odbačena

Odbačena – 23.12.2013. Ambika hoće da naudi Miti!

By  | 
Na setu: Tina Dutta i Mrunal Jain

Na setu: Tina Dutta i Mrunal Jain

Ambika hoće da naudi Miti!
Ambika kaže kako album i fotografije moraju nestati jer će je uvek podsećati na to da kao mlađa snaja treba da se savija pred Miti. Uzima upaljač. Kaže kako će biti takvo olakšanje i zadovoljstvo videti Miti kako gori. U tom trenutku joj neko pokuca na vrata. Ambika brzo krene da sakrije album u plakar pre nego što Ekadiš uđe, ali je ova vidi da Ambika nešto sklanja. Ekadiš je zove da popričaju svi zajedno, htela je da pita nju i Miti gde bi volele da idu na medeni mesec. Ambika se obraduje, pita da li će svi ići zajedno. Ekadiš kaže da će to odlučiti Akaš kada završi posao. Ambika se slaže da popriča sa Miti o tome. Kreće. Ekadiš baci pogled na plakar. Ambika razmišlja kako Miti sanja o medenom mesecu, a nije ni svesna šta će se dogoditi s njenim slikama tog dana.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Akaš se vraća kući neraspoložen. Baca torbu i sako. Miti se zabrine kada ga vidi takvog. Pita ga da li je sve u redu, kako je bilo na sastanku. Akaš joj priča kako im je taj posao bio jako važan, ali je on zaboravio da uzme kopiju svog rada, nije znao da laptop neće hteti da se uključi. Ambika to čuje i zadovoljna je, zastane na stepenicama. Ekadiš je na spratu, iza Ambike. I ona čuje razgovor, zbunjena je. Miti se pita kako je to moguće, Akaš kaže da nema pojma. Neko je prosuo kafu na laptop dok je čistio kancelariju, ali on to nije znao. Kada je na sastanku hteo da uključi laptop kako bi pokazao prezentaciju, on nije reagovao. Osećao se jako poniženo pred svima. Ambika se priseća kako je ona prosula kafu. Akaš nastavi kako je celo osoblje nepažljivo. I niko ništa nije znao kada ih je pitao. Ekadiš spazi kako Ambika kucka prstima po gelenderu pa se priseti kako ju je veče pre zatekla ispred Akaševe radne sobe, i to sa praznom šoljom. Pita se da li Ambika stoji iza svega, veče pre toga bila je u radnoj sobi, a Akaš je rekao da se nešto prosulo u kancelariji. Miti kaže Akašu da sedne do nje, on je posluša. Milo mu kaže kako osoba nekoga može pridobiti i malim stvarima i ona potpuno veruje u to da će on to ispraviti. Neka napetost vezanu za posao ostavi u kancelariji.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site