"Vishnu" je u stvari Akash Chaterjee!

Odbačena

Odbacena 24.12.2012. – “Vishnu” je u stvari Akash Chaterjee!

By  | 
"Vishnu" je u stvari Akash Chaterjee!

“Vishnu” je u stvari Akash Chaterjee!

Gunvati trazi Vira u njegovoj sobi, donela mu je mleko i nesto uz to. Vir ulazi. Ona ga pita gde je otisao, a nista joj nije rekao. On joj kaze da mnogo toga nije receno. Ona je iznenadjena, ali odluci da precuti. Kaze mu da je donela nesto sto on mnogo voli da jede, ali on ne zeli. Ona ga pita zasto kad on to voli. Vir joj kaze da je voleo i dosta drugih stvari. Gunvati u sebi razmislja kako ga je verovatno Tapu huskala. Kaze mu da mu ostavlja mleko, pa neka ga popije kad bude hteo. Odlazi.
Mukta odlazi u hram gde radi Vishnu i od tamosnjeg Pandita saznaje da je tacno ono sto je Vishnu rekao Ichi, a to je da on radi u hramu par meseci i da su mu dopustili da zivi tu. Ona razmislja kako bi mogla da istrazi ostale stvari koje je rekao.
Pandit Ichi i Damini kaze kako je povoljan datum za vencanje nakon 1,5 meseci i da pocnu da se spremaju. Ichi je zao sto ce se njena cerka udati tako brzo, a tek su se zblizile. Ona kaze da se nada da ce Vishnu voleti Miti onako kako je nju voleo Vir: “Vishnu je bas poput Vira – jednostavan i iskren.” U tom trenutku prikazuju Vishnua kako uzima drvenu kutiju (koju je jednom Miti htela da otvori), a zatim Ichu kako kaze:”Cudno je srce jedne majke… Vishnu je tako dobar decko, ali moje srce nije spokojno. Nadam se da ne cinim gresku u zurbi.” Prikazuju Vishnua kako iz kutije vadi pistolj, a zatim Ichu kako kaze Damini da se plasi, ali je Damini uverava da ce sve biti u redu i da je Vishnu dobar decko. Vishnu vadi i pasos i otvara ga. Seca se kako je sedeo u nekom nocnom klubu, devojke igraju oko njega. Za njegov sto seda covek koji mu daje kovertu, on iz nje vadi pasoš na kome pise da je na ime Akash Chaterjee. “Vishnu” placa tom coveku i on se izgubi. Za susednim stolom jedan momak gleda u “Vishnua”, cini se da ga poznaje. “Vishnu” ustaje da ode, ali ga taj momak pozove imenom Akash. “Vishnu” se iznenadjeno okrece i taj momak mu prilazi, pita ga zar on nije Akash. “Vishnu” pogleda u jednog lika i daje mu znak, a momka pita ima li maramicu. Kada ga ovaj pita zasto, svetlo se za tren gasi, cuje se dranje. Nakon sto se svetla ponovo upale, vidimo istog momka kako lezi na zemlji krvavog nosa i bez svesti (mozda je i mrtav). Akash se vraca u sadasnjost, kaze kako je on za celi svet Vishnu, ali je u stvarnosti Akash Chaterjee koji je dosao da se osveti. Kakvo je dobro ime uzeo, savrseno za rad u hramu. On podize pistolj i kaze: “Hvala ti, Vishnu. Mislim, pravi Vishnu… Djaku uciteljice Iche. Bar mi je bio od koristi.” Neko mu pokuca na vrata, on se uspanici, sakriva kutiju. Na vratima je Mukta. Ona mu kaze kako pokusava da dobije Miti vec drugo. Akash joj kaze da je Miti odavno otisla kuci i poziva je da udje. Ona ulazi i razmislja kako da vidi da li “Vishnu” ima oziljak na levoj ruci. Ona vrisne: “Bubasvaba!” i polije ga vodom. Nudi se da mu pomogne, ali Akash odbija, odlazi da se presvuce. Mukti se nada kako je ovo pravi Vishnu i kako su njene i Ichine sumnje neosnovane.
Tapu kaze Gunvati da bi trebalo da popije vodu kako bi ohladila glavu i da pojede voce, jer ce lek koji ce morati da uzme nakon sto joj ona i Vir nesto kazu, biti prilicno gorak. Vir u svojoj sobi razmislja kako je doslo vreme da kaze istinu Gunvati. On kaze da je tuzan, ali mora to uraditi. Krece iz sobe, ali mu pogled padne na casu mleka.
Tapu kaze Gunvati da je Vir povratio secanje. On silazi. Tapu kaze Gunvati da se pripremi za borbu u sudnici rodjenog sina.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site