Miti je zarobljena u požaru!

Odbačena

Odbačena – 24.12.2013. Miti je zarobljena u požaru!

By  | 
Sa seta...

Sa seta…

Miti je zarobljena u požaru!
Pavitra i Gomti su uzbuđene što im neko dolazi na večeru. Odlaze da se raspitaju kod Ekadiš (koja je u svojoj sobi). Gomti kaže da po Ekadišinom licu može pretpostaviti da se radi o Daramviru. Ekadiš se to ne sviđa jer kad god taj čovek dođe, on ponese nešto sa sobom. Gomti i Pavitra joj kažu da su je već upozorile na to.

Ponavljaju scenu iz prošle epi.: U kuhinji Miti kaže Ambiki da je sigurna da će se njenom ocu svideti hrana. Ambika joj kaže da je pozove ako joj nešto bude trebalo, ova kaže da hoće. Ambika izlazi iz kuhinje pa pogleda Miti još jednom.
Osvrće se da vidi ima li koga u blizini, misli: “Pokušala sam da stvorim jaz između Akaša i Miti, ali je njihova ljubav vrlo jaka! Pa šta ako ne mogu pridobiti Akaša, bar mogu da probam nešto s Miti! Hajde da vidimo kako će se danas spasiti!”
Nastavak scene: Ambika s mobilnog okrene kućni broj. Miti čuje telefon, viče Kaši da se javi jer je ona zauzeta. Ambika se krije iza stuba i nada da će se Miti javiti, a ne neko drugi. Ekadiš kaže Pavitri da se ne javlja na telefon jer je to možda Daramvir, javiće se Ambika već. Doda kako mora da je poludela kad se orodila s inspektorovom ćerkom. Videvši da se niko ne javlja, Miti odluči da se javi ona. Izlazi iz kuhinje. Ambika se srećna krije. Dok se Miti kreće ka telefonu, ova iskoristi priliku da upadne u kuhinju i pomoću krpe poprska benzinom rešo, pod… Miti se javlja na telefon, ali ne dobija nikakav odgovor. Spušta slušalicu. Krene ka kuhinji. Ambika upaljac za plin potopi u vodu, pa ga zatim obriše i vrati na mesto. Kutiju sa šibicama stavi pored rešoa, smeje se. Začuje Miti u blizini pa se prepadne da je ne vidi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site