Tedj hoce da siluje Tapu!

Odbačena

Odbacena 26.12.2012. – Tedj hoce da siluje Tapu!

By  | 
Tedj hoce da siluje Tapu!

Tedj hoce da siluje Tapu!

Pijani Tej ulazi u Tapuinu sobu, zakljucava vrata. Tapu spava, ali se probudi kada Tej pridje krevetu i upozorava ga da joj se ne priblizava. On je pita sta ce uraditi, da ga nece ubiti. Kaze joj da posluzi svoga muza. Ona baca lampu na njega, ali ga promasi jer se Tej sagne. Ona pokusava da izadje na vrata, ali je Tej zgrabi i baca na krevet, kaze joj da su zene slabije od muskaraca, a ona jos nije shvatila snagu muskarca i mesto joj je pod njegovim nogama. Pokusava da je siliuje, kaze da nije dobio cerku, ali ce bar dobiti majku. Tapu ga odgurne nogama, on pada i na njega se prospe flasa alkoholnog pica. Tapu dohvati sibice koje pali i pocinje da baca na njega. Tej se prepadne. Tapu mu kaze da je on do sada sretao samo slabe zene, ali je sada naisao na jednu jaku. Tej pokusava da bezi. Tapu ga pita zasto sada bezi kao kukavica, strah koji ona vidi u njegovim ocima jeste njena pobeda. Kaze mu da izadje iz sobe. Tej besomucno silazi niz stepenice, medjutim na poslednjih par stepenika se oklizne i padne i skotrlja se pravo na noge Gunvati. Gunvati: “Tej Sing Bundela… Pred nogama svoje snaje? Ono sto ja nisam uspela, uspeo je neko drugi!” Tej blene u nju, ona ode i ostavi ga na zemlji.
Nani cita novine, trazi od Divje da joj pronadje rubriku za bracne oglase, ona joj pokaze, tu vidi i deo “Takur”, pa pita Nani ko se to udaje od Takurovih. Nani kaze da je u pitanju Mukta i da je ona dala oglas u novinama. Divja procita oglas: “Zelimo pravi dijamant za nasu devojku.” Divja je pita sta je ovo, ona zna da se Jogiju ne svidjaju takve stvari. Nani pita sta je drugo mogla da uradi kada su svi zauzeti pripremama za Mitinu udaju, a niko ne misli na njenu Muktu. Kako se Miti moze udati pre nje, a mladja je. Divja joj kaze da bi trebalo o tome da pitaju i Ratorea, ali i Muktu, jer njen se izbor takodje mora uvaziti. Nani je pita od kada deca odlucuju o tome. Damini im donosi caj, kaze da je Nani u pravu, brak se ugovori na nebu, ali se i oni moraju potruditi, mozda ce uz pomoc ovog oglasa Mukta naci dobrog decka, bas kao sto je njihov Vishnu.
Tapu dolazi kod Vira u sobu, pita ga kako je. On kaze da nista ne razume, seca se stvari koje mu je pricala majka o Ichi i njenog imena. Tapu mu kaze da je laz sve sto mu je Gunvati rekla. On ne zna kome da veruje. Ona ga tesi da ne gubi nadu i da ce sudbina sve srediti kada dodje vreme za to, a to ce biti vrlo skoro.
Gunvati cuje kada Tapu kaze Amli da ce ici da se nadje sa cerkom. Ona dolazi, kaze Amli da prenese Tapu kako je ona do sada koristila njihov auto, i daje joj kljuceve Tejovog auta. Amla daje kljuceve Tapu. Tapu Gunvati: “Bar si priznala da meni pripada polovina kuce. Sada ces mi korak po korak dati i ostatak mojih prava. Sto se tice auta, moj muz ce mi kupiti helikopter. Hoces li mi dati prostora da ga parkiram na tvoj krov?” Gunvati: “Zasto? Zar tvoj deo krova nece biti dovoljan da ga parkiras?” Tapu se smeje. Ona nesto kasnije seda u kola i odlazi. Tej se zadovoljno smeje.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site