Mukta

Odbačena

Odbacena – 28.10.2013. Akash i Mukta su bliski!

By  | 
Akash izlazi iz svog auta i seda na suvozacevo mesto auta koji ga ceka. Na mestu vozaca je Ratore. Akash ga pita sta je bilo toliko hitno pa ga je zvao. Ovaj mu daje blanko chek, pa je Akash zbunjen. Ratore mu kaze da napise bilo koju sumu za koju misli da ce mu biti potrebna, vencanje mora biti grandiozno i nista ne sme da fali. To je svadba Raghuvendira Pratap Rathoreove cerke i niko ne sme ni da oseti da se radi o nekoj predstavi. 
Akash mu se zahvaljuje: “Uspeo sam da kupim polovinu kuce Bundelinih zahvaljujuci Vama! (haha, Ratore car! 😀  – prim.prev.) Ne znam kako da Vam se oduzim!” 
Ratore: “Onog dana kada vidim osmeh na licu moje Mukte… tog dana ces biti oslobodjen bilo kakvih dugova ili usuga. Kada Mukta i Miti povrate svoje voljene osobe… zivite svi srecno, to je ono sto zelim! Zato i kazem da vencanje treba da bude velicanstveno. Bice dva vencanja u tom jednom mandapu! Nakon toga ce sve biti u redu! Predstava pocinje da deluje.”
Ratore i Akash

Ratore i Akash

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mukta je u sobi, sprema se, dolazi Miti.
Mukta se sprema da izadje s Akashem

Mukta se sprema da izadje s Akashem

Mukta je na pocetku ozbiljna kad je vidi, a zatim razvuce usta u osmeh: “Sigurno si dosla da mi cestitas! (Ustane.) Znam da si vrlo zabrinuta, da ti je stalo do mene i da me volis! Imas veliko srce, zato si i sama jako srecna zbog moje srece! Puno ti hvala, ali moras da ides, treba da se spremim za sastanak sa Akashem!”
Ona ponovo sedne i nastavi da se sprema. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site