Na Miti pada ventilator!

Indijske Serije

Odbačena (1 307. ep.) 29.01.2014. – Na Miti pada ventilator!

By  | 
Višnu upoznaje "Juvana"

Višnu upoznaje “Juvana”

Akaš se vraća kući. Miti ga ugleda pa mu priđe. On pita Ekadiš kako je. Ona odgovori da je dobro. A za ostalo – požnjaće ono što je zasejala. Pita Miti zar nije tako. Odlazi da donese Akašu vodu. Miti je izgubljena u mislima. Akaš je vraća u stvarnost.

Mukta pita Višnua da joj stavi ogrlicu. On krene da to uradi kad se začuje kucanje na vratima. Mukta ode da otvori, iznenadi se kada ugleda Juvrađa. On se izvini što je uznemirava. Pozdravlja Višnua. Kaže Mukti da joj je dao pogrešnu fasciklu, pa je došao da je uzme nazad jer mu treba za skorašnji sastanak. Mukta ga upoznaje sa Višnuom. Juvrađ im oboma čestita. Višnu ga tera da sedne, a Mukti kaže da donese kafu. Juvrađ odbija kafu. Mukta ode po fasciklu. Juvrađ je hvali, kaže Višnuu da je jako srećan što je ima, ona ga (Višnua) sve vreme hvali. Mnogo joj se svidela ona haljina, ali je ipak povela računa o njihovim mogućnostima i odbila je da je nosi. Mnogo je poštuje. Mukta se vraća sa fasciklom. Juvrađ joj daje poklon, kaže da nije hteo da na tako bitan dan dolazi praznih ruku. Mukta odbija poklon, ali Juvrađ navaljuje, kaže joj da vidi da li joj se sviđa. Mukta odbija da prihvati tako skup poklon.
Juvrađ se obrati Višnuu: “G-dine Kašijap, Vaša žena neće pristati na ono što joj ja kažem! Molim Vas, Vi joj kažite da je (ogrlicu) zadrži!”
Mukta gleda Višnua i odmahuje glavom. Višnu klimne glavom. Juvrađ je zadovoljan. Mukta je malo uznemirena. Izvinjava se Juvrađu (nazove ga gospodinom) što je morao da bije toliki put da bi došao kod nje po fasciklu. On je ispravi, kaže joj da ga zove samo Juvan. Niti rade u vladinoj kancelariji niti dele vezu šef-radnik, tako da može da ga zove po imenu.
Nastavi: “Sećaš li se mesta gde smo večerali pre izvesnog vremena? Baš tamo sam otišao sa nekim gostima juče. Smešno, menadžer me je pitao zar moja devojka nije pošla sa mnom!”
Mukta i Višnu su šokirani.
Juvrađ nastavi: “I ja sam ga isto tako pogledao, a onda se nasmejao! Nije on kriv! Objasnio sam mu da ona nije moja devojka već dobra prijateljica. Mogu te zvati prijateljicom, zar ne?”
Ona klimne glavom. Juvrađ se oprosti od njih. Odlazi, smeje se zlobno.  (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site