Odbačena - najava - Malvika je živa!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena – najava – Malvika je živa!

By  | 
Malvika je živa!

Malvika je živa!

Rishina Kandhari, koju su gledaoci u Indiji skoro imali prilike da vide u seriji “Budha” i “Khelti Hai Zindagi Aankh Micholi”, uskoro će se pojaviti u Filma Farmovoj popularnoj seriji “Odbačena”!

Naš izvor kaže: “Rishina je izabrana da igra ulogu Malvike, Ratoreove prve žene za koju se veruje da je mrtva, ali nije. Već je počela da snima, juče. (27.01.2014.)”

Rishina Kandhari - Malvika

Rishina Kandhari – Malvika

Takođe, blizak izvor nam otkriva da ćemo Ratorea, kakav je bio u prošlosti, videti potpuno drugačije. Videćemo ga kao prostodušnog mladića, Ragua, koji je potpuno drugačiji od dinamičnog i prefinjenog Ratorea koga je publika imala prilike do sada da vidi. U večerašnjoj epizodi (28.01.2014.), Ratore će pustiti jednu staru kasetu. Tako će priča o njegovoj prošlosti biti ispričana gledaocima. Na toj kaseti je snimljen razgovor između Ratorea i Malvike koji će vratiti gledaoce u Ratoreovu prošlost.

Kada smo ga kontaktirali, Guarav Čopra (Ratore) nam je rekao: “Da, dobro ste čuli! Gledaoci će biti u prilici da vide Ratoreovu misterioznu prošlost. U večerašnjoj epizodi Ratore će ispričati šta se dešavalo u prošlosti. Cenim rad producenata i scenarista kanala i to što su ubacili ovaj zaplet u celu priču.”
Pokušali smo da kontaktiramo i Rishinu, ali je ostala nedostupna.

 

Izvori: http://www.india-forums.com/tellybuzz/buzzin-hot/18586-rishina-kandhari-to-enter-uttaran.htm

http://www.tellychakkar.com/tv/tv-news/raghuvendra-pratap-rathores-mysterious-past-open-the-entry-of-rishina-kandhari-colors

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno