Odbačena - najava - Malvika je živa!

Indijske Serije

Odbačena – najava – Malvika je živa!

By  | 
Malvika je živa!

Malvika je živa!

Rishina Kandhari, koju su gledaoci u Indiji skoro imali prilike da vide u seriji “Budha” i “Khelti Hai Zindagi Aankh Micholi”, uskoro će se pojaviti u Filma Farmovoj popularnoj seriji “Odbačena”!

Naš izvor kaže: “Rishina je izabrana da igra ulogu Malvike, Ratoreove prve žene za koju se veruje da je mrtva, ali nije. Već je počela da snima, juče. (27.01.2014.)”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rishina Kandhari - Malvika

Rishina Kandhari – Malvika

Takođe, blizak izvor nam otkriva da ćemo Ratorea, kakav je bio u prošlosti, videti potpuno drugačije. Videćemo ga kao prostodušnog mladića, Ragua, koji je potpuno drugačiji od dinamičnog i prefinjenog Ratorea koga je publika imala prilike do sada da vidi. U večerašnjoj epizodi (28.01.2014.), Ratore će pustiti jednu staru kasetu. Tako će priča o njegovoj prošlosti biti ispričana gledaocima. Na toj kaseti je snimljen razgovor između Ratorea i Malvike koji će vratiti gledaoce u Ratoreovu prošlost.

Kada smo ga kontaktirali, Guarav Čopra (Ratore) nam je rekao: “Da, dobro ste čuli! Gledaoci će biti u prilici da vide Ratoreovu misterioznu prošlost. U večerašnjoj epizodi Ratore će ispričati šta se dešavalo u prošlosti. Cenim rad producenata i scenarista kanala i to što su ubacili ovaj zaplet u celu priču.”
Pokušali smo da kontaktiramo i Rishinu, ali je ostala nedostupna.

 

Izvori: http://www.india-forums.com/tellybuzz/buzzin-hot/18586-rishina-kandhari-to-enter-uttaran.htm

http://www.tellychakkar.com/tv/tv-news/raghuvendra-pratap-rathores-mysterious-past-open-the-entry-of-rishina-kandhari-colors

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site