Sahil Phull (Ašfag) uskoro napušta "Odbačenu"!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Vesti

Odbačena – Sahil Phull (Ašfag) uskoro napušta “Odbačenu”!

By  | 
Sahil Phull - Ašfag

Sahil Phull – Ašfag

Sahil Phull, koga su u Kolorsovoj “Odbačenoj” predstavili kao novog muškog, glavnog glumca, uspeo je da skupi dosta fanova za jako kratko vreme. Priznanje ne dolazi samo od njegovih voljenih fanova, već i putem nominovanja na prestižnom Dr Radhakrishnan Awards-u, koji treba da se održi 4. septembra.
Da, tačno je da je Sahil nominovan za svoj izvanredni doprinos TV industriji u seriji “Odbačena”. Najbolji deo je taj, što je nominovan nakon samo dva meseca od kako se pojavio u seriji. Iako ovo treba doneti osmeh na licima njegovih fanova, ima i jedna tužna vest. Pa, njegova priča u “Odbačenoj” se uskoro završava. Da, dobro ste čuli! Priča u vezi Pakistana koja je počela pre dva meseca, privodi se kraju. Tako će se Miti spojiti s Akašem i to tako što će Ašfag biti ključna osoba koja će pomoći u tome.
Kada smo ga kontaktirali, Sahil nam je rekao: “Da, putovanje kroz “Odbačenu” bilo je jako dobro. Proveo sam fantastično vreme kao deo serije. Za ova dva meseca puno sam naučio. Ipak, svako putovanje negde mora da se završi, tako će i mom putovanju uskoro doći kraj. Mada, tek treba da snimimo poslednje scene toga.”
Kada smo ga upitali za nominaciju, rekao nam je: “Jako laska biti nominovan za Dr Radhakrishnan Awards. Uspeo sam da za samo dva meseca skupim mnogo fanova i oni preplavljuju moj mejl i profile na društvenim mrežama.”
Što se tiče budućnosti, odgovara: “Želim da se prihvatim nečeg stvarno dobrog. Tražim glavne uloge.”

Sahile, želimo ti puno sreće! I da dobiješ željenu nagradu!

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno