Čakor vidi Teđasvini i spasi je od Imli!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 1005. epizoda – Čakor vidi Teđasvini i spasi je od Imli!

By  | 

Surađ ulazi unutra i pita ih iznenađeno šta je bilo. Imli ga pogleda sumnjičavo i pita zar nije srećan zbog njene pobede. Surađ: ,,Jesam! I te kako sam srećan. Želim biti deo vaše sreće. Samo što ne znam za ovo… ne znam ni kako ni šta se desilo, zato vas pitam da mi kažete i objasnite sve. Mnogo sam srećan! Divne vesti čujem!”
Imli: ,,Pusti sve to. Kako, gde, zašto… To pusti, Surađ! Moja pobeda je čudo. Čudo! Čakor se povlači i ja sada pobeđujem na izborima. Ja! Ja! Hajde, slavi! Slavićemo ovo. Slavićemo!”
Surađ je šokiran i krene da glumi da je srećan: ,,Sjajne vesti! To su zaista sjajne vesti! Čakor je izgubila. Znao sam… znao sam da će izgubiti! Ipak… bilo bi bolje da ste je Vi porazili, gospođo Imli. Onda bi ona bila osramoćena javno, jer je izgubila na izborima pred svima!”
Ranviđej ga hrani slatkišima i krene: ,,Ne brini. Videćeš dramu zbog Čakorinog poraza i njen plač. Zar nisi srećan? Pokaži nam da si srećan i nemoj ništa više da pričaš. Ok?!”
Surađ se nasmeje lažno i potvrdi. Čakor trči ulicom, razmišlja i seća se svega. Ona ulazi u selo. Surađ je vidi i prilazi joj: ,,Čakor. Čakor, reci mi. Šta si to učinila?”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site