Imli pobeđuje na izborima, Čakor se povlači!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 1006. epizoda 1. DEO – Imli pobeđuje na izborima, Čakor se povlači!

By  | 

Imli pobeđuje na izborima, Čakor se povlači!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće sa Čakor, koja ispriča seljanima istinu: ,,Imli me je ucenila. Rekla mi je da se povučem zauvek sa izbora ili će ona ubiti Teđasvini. Imli me je odvela kod Teđasvini, koja je bila zavezana lancima i sva bespomoćna. Morala sam da je povučem i da je spasim… Slušajte dalje. Ja sam…”
Ona im ispriča sve. Seljani su zapanjeni. Prikazano je sećanje na taj događaj – [ Imli dovodi Čakor do Teđasvini i ucenjuje je. Čakor plače i grli radosno Teđasvini. Teđasvini plače i nemoćno govori: ,,Čakor… preklinjem te, pomozi mi, spasi me. Već 5 godina me Imli drži ovde zarobljenom. Jedva sam preživela… Mislim da neću još dugo ovako izdržati. Jako slabo pijem vode i jedem… Neću izdržati još dugo, Čakor… Imli me je puno izmučila. Preklinjem te. Ti si mi jedina nada! Ti si mi jedini spas, Čakori! Spasi me od ovog ropstva. Nemam snage više. Molim te…”
Čakor naredi Imli da skine lance i oslobodi Teđasvini. Imli se smeje i odbija to da učini: ,,Čakor, Čakor… nemoj da se uzrujavaš, draga moja seko. Prvo se smiri i snizi ton, pa ćemo da popričamo lepo. Važi? Smirila si se? Možemo da pričamo sada! Kao prvo, ti treba da budeš srećna… presrećna, jer ja držim ovde Teđasvini zarobljenu. Zar si zaboravila kako te je ova ovde ista Teđasvini mučila i držala zarobljenom u detinjstvu? “

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.