Čakor obećava da će podržati Karana u svemu!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 1023. epizoda – Čakor obećava da će podržati Karana u svemu!

By  | 

Čakor obećava da će podržati Karana u svemu!
Prevod: Maya i Nina.

Obaveštenje: Serija ,,Odbačeno siroče” će se od danas davati i svake subote!

Epizoda kreće tamo gde je jučerašnja bila završena. Čakor i Surađ prekidaju molitvu jer dim remeti Sanvine oči. Sanvi plače. Imli uživa gledajući to i smeška se zlobno krišom. Ona gleda Sanvinu fotografiju i priča s njom da će je pretvoriti u svog roba pred Čakor i doneti patnju u njihove živote zauvek. Ona se kune da će je ubijati svaki dan polako dok ne crkne. Čakorina duša će plakati gledajući to… Čakor i Surađ su u sobi, umiruju Sanvi i stavljaju je da spava. Oni se šale i grle… Čakor začikava Surađa da će omatoriti kada Sanvi poraste.
Kada se Čagan vrati kući, Gauri dolazi i kaže mu da jede. Čagan se priseti Surađevih reči kako on želi da Gauri bude služavka njemu i porodici. Njene emocije bi jednog dana mogle nestati i postala bi mašina. Zaustavi je i pita da li je zaista tretira kao služavku. Gauri kaže da je njena želja da bude odgovorna žena, sve ostalo je ostavila po strani. Njegova sreća joj je najvažnija. Sledećeg jutra, Čakor sređuje sve. Surađ dođe do stola i pita čemu je potreba za pozivom.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!