Karan organizuje žurku u palati!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 1025. epizoda – Karan organizuje žurku u palati!

By  | 

Karan organizuje žurku u palati!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće sa Karanom, koji sređuje svoju firmu. On poželi dobrodošlicu Čakor, Sanvi i Surađu. On kaže da je sve lepo uredio tako da radnik svoju kancelariju smatra svojim domom (kućom). Čakor je drago što on misli o svima i hvali ga. Surađ sedne i kaže mu da je napredovao izuzetno brzo. Karan daje igračku Sanvi i pomazi je po licu, a onda ode da se javi na poziv. Čakor gleda lepo uređenu kancelariju i zadovoljna je. Ona zagrli Surađa srećno. Surađ želi da bude romantičan, ali Karan ulazi unutra. On kaže da oseća kao da sve može da pita Surađa sada, zamoli ga za jednu slobodnu noć u palati. Namera mu je da napravi žurku (zabavu) i da pozove sve seljane tu kako bi proslavili početak ovog projekta. Čakor se složi, to je odlična ideja. Karan kaže da je rešeno, pa diže Sanvi uvis: ,,Sanvi će biti zvezdica. Sijaće kao zvezdica. Žurka će biti večeras. Pozvaću sve seljane da dođu!”
Surađ kaže da Sanvi danas izgleda kao mala vila. Čakor potvrdi i nasmeje se. Surađ onda privuče Čakor k sebi i hvali joj izgled. Čakor mu predloži da odu, ali je Surađ grli i mazi po licu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site