Čakor pronalazi rešenje za razvoj projekta!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 1039. epizoda – Čakor pronalazi rešenje za razvoj projekta!

By  | 

Imli ga pita zar je morao da je sluša, priznaje da je pogrešila. Plan joj ipak nije uspeo. Čakor će im uništiti plan. Imli onda dobije ideju, smiruje ga i kaže mu da će Čakor ostati bez muža. Karan Oberoi se smeje, kaže joj da je postala jako misteriozna i ponekad je slabo razume. Želi li poslati Surađa i Čakor na raspust? Samo će se tamo zbližiti još više. Imli ga naziva glupim i govori mu da su i seljaci pametniji od njega, smeje se i ruga mu se. Karan je upozori da ćuti i vikne, pita je šta joj je cilj. Imli joj kaže da će ovog puta ubiti Surađa. Kada Surađ umre, Čakor će biti slomljena i ubrzo će ona umreti. Oni se smeju i slože.
Surađ hvata Čakor u sobu i vuče je sa sobom. Toliko je zauzeta da ga nije primetila i nije mu posvetila svoje vreme. Surađ grli Čakor, približi je sebi i diže u ruke. Imli ih gleda s prozora, a zatim navlači zavesu sa gnušanjem: ,,Ne… Ne mogu da vas gledam. Ne mogu podneti vašu sreću i vaš osmeh. Mrzim vas! Prezirem vas! Uništiću vam sve što imate sada. Čakor mi je uništila život i neću joj dozvoliti da ima srećan život. Gotovi ste. Nećete se ovoga puta spasiti!”
Surađ spušta Čakor na krevet, miluje je po licu i smeška se. Oni jedno drugome izjavljuju ljubav i poljube se.  U pozadini je romantična numera “Mahiya”…..

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Čakor odlazi u Kašmir sa Surađem i Sanvi. Imli reši da ,,odseče Čakorina krila” ubrzo. Surađ je kidnapovan. Imli se smeje zlobno.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site