Vivan je oslobođen i dolazi u Azadgunđ!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1047. epizoda – Vivan je oslobođen i dolazi u Azadgunđ!

By  | 

Vivan je oslobođen i dolazi u Azadgunđ!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće sa Vivanom, koji kaže siledžijama da ga puste. Dim ulazi u sobu… On pada. Čakor dolazi u selo i kreće da obučava decu. Ona vidi ca se deca igraju i nasmeje se srećno. Deli im čokolade i kaže im da dođu na trening. Ljudi se prepiru sa Čakor ponovo i vređaju je. Oni kažu deci da bace otrov koji im je dala Čakor i da idu (kako su nezahvalni, zar su tako brzo zaboravili šta je Čakor uradila za ovo selo – prim. prev.). Deca bacaju čokolade i odlaze odatle sa svojim roditeljima. Čakor pada na pod i plače govoreći za njima: ,,Kuda ih vodite? Obuka (Trening) im kreće od danas. Vreme je za vežbanje…”
Vivan je ostavljen na podu (kod blata) u šumi. On se budi i gleda zbunjeno oko sebe, govori da je bezbroj puta sanjao ovo. On vidi svoj novčanik napunjen novcem i čita pisamce ostavljeno pored: “Budi pametan i poslušaj nas. Slobodan si! Nemoj da se vraćaš natrag. Samo idi daleko odavde i započni novi život. Još si mlad… Zbogom.”
Vivan pobesni i baca to pisamce u mulj (blato) govoreći sa mržnjom: ,,Imli… Imli… Imli….Imli, ti si me zarobila. Ti! Uništila si sve, Imli, ti! Samo i samo ti. Učinila si pakao od mog života. Ubiću te. Ubiću te, Imli!”
 
(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site