Vivaan se sreće sa Surađem i Čakor!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1048. epizoda – Vivaan se sreće sa Surađem i Čakor!

By  | 

Vivaan se sreće sa Surađem i Čakor!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće sa Čakor, koja pronalazi u kolevci Imlinu fotografiju i pita besno Arčanu šta je ovo. Arčana odgovara da ne zna, samo se brine o Sanvi i ne poznaje tu ženu sa fotografije. Surađ čuje to, cepa fotografiju i prilazi Čakor govoreći joj: ,,Čakor, slušaj me. Smiri se samo i saslušaj me. Imli nije živa. Stradala je! Treba da se umiriš i da odspavaš malo. Čim se odmoriš, biće ti bolje. Nemoj da misliš o ovome. Ovo je glupost; i sama znaš da to ne može nikako biti istina. Važi?”
Čakor je uznemirena i dalje: ,,Kako ću da saznam? Kako samo da saznam istinu o ovome? Kako da nađem Imli? Gde se ona krije i šta li sada planira?”
Surađ joj daje Sanvi u ruke i govori joj uporno: ,,Čakor, smiri se. Stani. Sanvi ovde plače, a ti o tome misliš sada. Zašto ne shvatiš istinu? Imli je mrtva. Mrtva je! Zašto nam praviš pakao od života pominjajući nam njeno ime? Što nas stalno vraćaš u prošlost i prisećaš na nju?”
On uzima Sanvi i odlazi iz sobe. Čakor plače i tužna je… Teđasvini vidi to, ulazi u sobu i grli je: ,,Nemoj, ne, ne. Nemoj odmah da plačeš i da uništavaš sebi raspoloženje. Nemoj. Surađ je vikao na tebe, ali je bio u pravu.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site