Vivaan se sreće sa Surađem i Čakor!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1048. epizoda – Vivaan se sreće sa Surađem i Čakor!

By  | 

Vivaan se sreće sa Surađem i Čakor!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće sa Čakor, koja pronalazi u kolevci Imlinu fotografiju i pita besno Arčanu šta je ovo. Arčana odgovara da ne zna, samo se brine o Sanvi i ne poznaje tu ženu sa fotografije. Surađ čuje to, cepa fotografiju i prilazi Čakor govoreći joj: ,,Čakor, slušaj me. Smiri se samo i saslušaj me. Imli nije živa. Stradala je! Treba da se umiriš i da odspavaš malo. Čim se odmoriš, biće ti bolje. Nemoj da misliš o ovome. Ovo je glupost; i sama znaš da to ne može nikako biti istina. Važi?”
Čakor je uznemirena i dalje: ,,Kako ću da saznam? Kako samo da saznam istinu o ovome? Kako da nađem Imli? Gde se ona krije i šta li sada planira?”
Surađ joj daje Sanvi u ruke i govori joj uporno: ,,Čakor, smiri se. Stani. Sanvi ovde plače, a ti o tome misliš sada. Zašto ne shvatiš istinu? Imli je mrtva. Mrtva je! Zašto nam praviš pakao od života pominjajući nam njeno ime? Što nas stalno vraćaš u prošlost i prisećaš na nju?”
On uzima Sanvi i odlazi iz sobe. Čakor plače i tužna je… Teđasvini vidi to, ulazi u sobu i grli je: ,,Nemoj, ne, ne. Nemoj odmah da plačeš i da uništavaš sebi raspoloženje. Nemoj. Surađ je vikao na tebe, ali je bio u pravu.”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!